Mit vigyünk szülinapra a kis iskolatársnak?
Könyv, kis csomagos legó, autó, labda, strand játékok.
Mi olyan 2500 ft környékén szoktunk ajándékot vinni.
Elsős kisfiúnak, ő ilyen bogarászós, a legjobban a régész szett tetszett. Valami ilyesmi: [link]
amikor én rendezek bulit mindig mondom a meghivott szüleinek hogy csak pár ezer forintos dolgot vegyenek,vagy valami apróságot.
ezzel hogy nem mondtak semmit.kicsit kellemetlen helyzetben hoznak szerintem.
A fiadat kérdezd hogy van e valami hobbija/mániája,gyűjt e valamit.? hány éves?mert azt nem írtad..
3-4 ezer ft között szoktunk válogatni.
Előző buliba 9 éves kisfiúnak focis matrica csomag fém dobozban. Tudtuk imádja, mellé volt 2db kinder tojás :)
én max 2000 ft-ot szoktam rászánni.
ha a szülő nem ad támpontot, akkor adjon a gyerek: kisfiad csak tudja, hogy a kis barátja mivel játszik, mit szeret.
attól is függ, hány éves gyerekkről van szó, de pl focis kártya, focilabda, könyv (8-9 éves korosztályban nagy sikere van még a Nyírd ki ezt a naplót!-nak, d epersze lehet más is), star wars, angry birds, transformers, bosszúállók... mindegyikből vannak figurák, gyűjthető biszbäszok, foglalkoztatók, könyvek.
"Elsős. Köszönöm, tehát akkor majd valami Star Wars lesz 2500-3000 Ft értékben kis csokival. Körülnézek a neten. Sajnos nem voltunk még náluk, nem tudom, milyen játékai vannak, de talán nem kap olyat, ami már megvan."
tecsó tele van kisgyerekeknek íródott SW könyvekkel kb ebben az árkategóriában ;)
én azt gondolom, ilyen kisgyerekek nem nagyon szoktak könyveket kapni (főként pajtásoktól), pedig a kedvencek köré íródott könyv igazán telitalálat lehet.
legalábbis az én 6,5 évesemből kiindulva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!