Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vegyek 1 éves szülinapra...

Mit vegyek 1 éves szülinapra kisfiúnak? Most az árat ne nézzük.

Figyelt kérdés
Nem megy még a baba, el van maradva mozgásilag is, minimálisan értelmileg is. Inkább olyan 8-9 hónaposnak felel meg. Nagyon szertnék valami szuper ajándékot.
2016. jún. 13. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanuloasztal v tanuloszék, de jobb lenne az a hatalmas készségfejlesztő kocka(minden oldalán játék) csak sajnos nem tudom a nevét.kb 50 centis.tescoban láttam régebben
2016. jún. 13. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

An en fiam ezt 9 honaposan kapta es meg most is szereti, masfel eves mult. Fisher price mokavaros a neve magyarul azt hiszem. Mi kulfoldon elunk, igy sajnos nem tudom megmondani, hogy lehet-e ilyet Magyarorszagon kapni. Talalsz a youtubeon videokat a mukodeserol ha ezt beirod: fisher price sillytown. Nyilvan nincs ket egyforma baba, de azert probaltam segiteni.

2016. jún. 13. 21:02
 3/5 Snorri ***** válasza:
Én a tanulóasztalt ajánlanám. Nekünk olyan van, ami sokféle dallamot játszik, van rajta kis zongora is. Lassan másfél éve kapta, egy éves kora elött kicsivel, és azóta is nagyon szereti.
2016. jún. 13. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Tricikli, vannak 10honapos kortól használhatóak.
2016. jún. 14. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Hintát. Rengeteg féle van.
2016. jún. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!