Mit vegyek 1 éves szülinapra kisfiúnak? Most az árat ne nézzük.
Figyelt kérdés
Nem megy még a baba, el van maradva mozgásilag is, minimálisan értelmileg is. Inkább olyan 8-9 hónaposnak felel meg. Nagyon szertnék valami szuper ajándékot.2016. jún. 13. 20:52
1/5 anonim válasza:
Tanuloasztal v tanuloszék, de jobb lenne az a hatalmas készségfejlesztő kocka(minden oldalán játék) csak sajnos nem tudom a nevét.kb 50 centis.tescoban láttam régebben
2/5 anonim válasza:
An en fiam ezt 9 honaposan kapta es meg most is szereti, masfel eves mult. Fisher price mokavaros a neve magyarul azt hiszem. Mi kulfoldon elunk, igy sajnos nem tudom megmondani, hogy lehet-e ilyet Magyarorszagon kapni. Talalsz a youtubeon videokat a mukodeserol ha ezt beirod: fisher price sillytown. Nyilvan nincs ket egyforma baba, de azert probaltam segiteni.
3/5 Snorri válasza:
Én a tanulóasztalt ajánlanám. Nekünk olyan van, ami sokféle dallamot játszik, van rajta kis zongora is. Lassan másfél éve kapta, egy éves kora elött kicsivel, és azóta is nagyon szereti.
4/5 anonim válasza:
Tricikli, vannak 10honapos kortól használhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!