Babás, kisgyermekes anyukák volt, hogy nektek is beszóltak idegenek?
Sok a pozitív egyébként a hordozással kapcsolatban valóban, én is többször kapom azt, hogy de jó ott neki, mint negatívat, de sajnos az is akad.
És az egyik előző válaszoló rosszul tudja, a mai kenguruk is borzalmasak anatómiai szempontból, véletlenül sem egészségesek. A csatos hordozók igen, de az más kategória.
"Ingyen elő" /fal fehér vagyok és "csak" 2 gyerkőccel mutatkoztam, és ezt egy olyan rokkantnyugdíjas mondta, aki több 100 métert biciklizett utánunk, hogy ezt közölje-ahogy azt is akkor mondta, hogy ő bizony milyen beteg és le van százalékolva./
A nagyom volt még 8-9 hónapos,tél volt, elég hideg. Boltba azonban muszáj volt menni, egyedül nem hagyhattam, hát jól felöltöztettem, betakartam, babakocsi és go. Na hát a piacot keresztül szelve (arra rövidebb volt az út) rámkiabáltak, hogy milyen felelőtlenség ilyen időben kivinni egy babát!
Nőgyógyásznál jártam (szintén csak a nagyom volt még) ,a kislány gyönyörűen eljátszott, aludt is a babakocsiban, nem hangoskodott. Egy másik anyuka hasonló korú gyereke pedig ordított, látszott rajta, hogy álmos, az anyuka nem vitte fel a babakocsit, enni és inni se vitt a gyereknek, csak egy rahedli játékot vitt magával. Na amikor sorra kerültem, közölték VELEM, hogy gyerek olyan helyre nem való, biztosan van apja is, máskor ne hozzam. Persze. Apuka dolgozott, a nőgyógyászhoz pedig egy ismim kísért el, ő maradt a váróban a lányommal, aki akkor is csendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!