Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg tönkretettem a gyerekn...

Tényleg tönkretettem a gyereknapját?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam nagyon szeretett volna egy kis szirénázó rendőrautót amit gyereknapra megvettem neki. Ahogy hazaértem elkezdtem főzni, a szatyrot letettem az előszobában, és ottfelejtettem. :( A férjemmel a játszón voltak, amikor hazaértek az volt az első, hogy a fiam kiszúrta a szatyrot, és benne a rendőrautót. Kimondhatatlanul örült. A férjem viszont nagyon mérges rám, hogy hogy lehetek ennyire figyelmetlen, és elszúrtam a gyereknapot :(. Nagyon bánt, de úgy gondolom hogy mivel nem szülinap vagy karácsony, és ma is épp úgy örül mintha holnap kapta volna nem olyan eget verő hiba. Szerintetek?
2017. máj. 27. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
A férjed rontotta el a veszekedéssel. A gyerek biztos jobban örülne a rendőrautónak, ha nem lenne közben az apja mérges. Talán valami parádé közben kellett volna átadni vasárnap vagy mi? Jobb lenne, ha magába nézne.
2017. máj. 27. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
A ferjed hulye mar bocs, holnap a gyerek tan nem jatszhat majd a rendorautoval? Jaj nem birom az ilyen bigott fapofakat.
2017. máj. 27. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy szúrzad el. Ez nem olyan, mint a karácsony, mindegy, hogyan kapja meg, amit szeretne. A férjednek volt egy elképzelése, majd feldolgozza.
2017. máj. 27. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Mi direkt ma adtuk oda, mert holnap megyünk ide-oda és akkor úgyse tudna játszani vele. Így viszont kiélvezheti ameddig csak akarja. :)
2017. máj. 27. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy! A gyereknek ma pont olyan jó, mint holnap. A férjedet meg nem értem, nem ő a gyerek.
2017. máj. 27. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon erőltetettnek tűnik a probléma. Egyáltalán már az ajándékot sem értem, az én gyerekkorom azért nem volt annyira régen, de soha nem kaptam még egy csokit sem ilyenkor.

Elmentünk a programokra, ott ha esetleg megkívántam egy vattacukrot, akkor kaptam, de semmi külön ajándék.

De ez, hogy egy nappal előtte kapta meg, most ilyen tényleg van, hogy vki ebből gondot csinál? 3 éves könyörgöm, nem az érdekelte, hogy mikor kapta... komolyan nem hiszem el, hogy vkinek ez létező probléma.

Egyébként nálunk is vannak ilyen rokonok, akiknél vagy aznap, vagy öri hari fakanál.

Sőt, nagymamám abból gondot csinál, hogy a nap mely szakában köszöntjük fel, mert ha az xy meg tudta őt délelőtt látogatni/felhívni, akkor mi miért nem... na a névnap még egy ilyen semmire sem jó, csak arra, hogy a nem dolgozó ismerősök bevágják a durcát, ha aznap nem hívom őket, akármi is van, jellegű ünnep. S úgy látszik már egyeseknél a gyereknap is ilyen

2017. máj. 30. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!