Tényleg tönkretettem a gyereknapját?
Nagyon erőltetettnek tűnik a probléma. Egyáltalán már az ajándékot sem értem, az én gyerekkorom azért nem volt annyira régen, de soha nem kaptam még egy csokit sem ilyenkor.
Elmentünk a programokra, ott ha esetleg megkívántam egy vattacukrot, akkor kaptam, de semmi külön ajándék.
De ez, hogy egy nappal előtte kapta meg, most ilyen tényleg van, hogy vki ebből gondot csinál? 3 éves könyörgöm, nem az érdekelte, hogy mikor kapta... komolyan nem hiszem el, hogy vkinek ez létező probléma.
Egyébként nálunk is vannak ilyen rokonok, akiknél vagy aznap, vagy öri hari fakanál.
Sőt, nagymamám abból gondot csinál, hogy a nap mely szakában köszöntjük fel, mert ha az xy meg tudta őt délelőtt látogatni/felhívni, akkor mi miért nem... na a névnap még egy ilyen semmire sem jó, csak arra, hogy a nem dolgozó ismerősök bevágják a durcát, ha aznap nem hívom őket, akármi is van, jellegű ünnep. S úgy látszik már egyeseknél a gyereknap is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!