Tényleg tönkretettem a gyereknapját?
Számomra is a bolhából elefánt esete... Mondjuk az én férjeméknél is az a szokás, hogy szülinapot is csak a napján lehet ünnepelni, az nem számít, ha munkanap van, a család fele nem ér haza, túlóra, akármi, fáradt, nincs kedve átmenni. Nem lehet az előző vagy következő hétvégén megtartani, mikor mindenki kipihenten élvezhetné. Ezt a hozzáállást én nem fogom megérteni soha, de náluk ez megváltoztathatatlan. Még oltári családi cirkuszt is képes lenne rendezni pl. anyós, ha nem úgy lenne.
Egyszóval szerintem nem tetted tönkre a gyereknapot. Az a lényeg, hogy a gyerek hogy érzi magát. Olyan történt ami miatt elkeseredett? Nem. Hát akkor mi van?!?
A ferjed hibbant, mar bocs!
A gyereknek olyan mindegy, lenyeg, hogy orult !
A gyereknek fogalma nincs milyen nap van.
Nálunk is egész hétvégén gyereknapi programok vannak a városban. A boldogságból sosem elég.
Az lenne a baj, ha öröm helyett bánat éri.
A férjed szégyellhetné magát hogy ilyen hangyaszrnyi dolgokon veszekszik meg csinál lelkiismeret furdalást.
Én meg legtöbbször ki sem birom, hogy napokig dugdossam a gyermek ajándékát es ne adjam át.
A konkrét nap tényleg nem sokat jelent.
Pl nalunk a szulinap is ugy van tartva ahogy ráérnek a rokonok. Igy pl mamiék ajándékát hamarabb kapja (szulinap előtti hétvégén tortával)de pl a bölcsiben sem aznap tudták tartani a szulinapját amikor van. MéGIS irto nagy öröm volt neki minden aproság is
A gyernekek még nem számito rosszakarok, hogy ha vmit nem aznap kap amikor kéne akkor ne lenne boldog. Ha a ferjed ilyen, es pl nem lenne képes bárminek másnap is örülni, akkor eléggé kivénhedt, röghöz kötött, rugalmatlan, kiégett ember lehet. (Nem jut eszembe a legjobb szo. Szoval akik már nem tudnak semminek őszintén örülni az életben tipus es ezt vetiti ki a gyerekre)
Gyerekes...
A férjed hogy máshogy gondolta a gyereknapot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!