Van köztetek olyan, aki nem "nyaraltatja" a gyerekeit a nagyszülőknél? Milyen indokból kifolyólag?
6os vagyok. Nálunk is voltak apróbb dolgok, amiket a hátam mögött csinált (főleg az édesség adása kapcsán) de ebben picit engedtem én is és így már a nagyi sem tolja mindenáron, megértette, hogy mindent csak mértékkel, beszéltem a cukorbetegségről stb...
Ha viszont nem nem bízol bennük, szerintem te sem lennl nyugodt, amíg nincs veled. Én néha csak bevásároltam vagy sportolni mentem, amíg eszembe jutott, hogy mi van ha most éppen történt valami és nem vagyok ott... Igen, tudom gáz, de nem leszek már másmilyen.
Azért nálam sokat nyom a latba az is, hogy anyu beteges a szívével is, szóval igazából akár vele is történhet bármi. A kondija sem olyan, hogy tudjon a gyerek után futni, nehéz is már, hogy csak úgy emelgesse, de tény, hogy játszani jól eltudnak :)
Igen, azért mert 2000km re lakunk.
Mi nem járunk haza, ők nem hajlandóak kijönni akkor sem ha kifizetjük az utat.
Anyám tesómékat és az unokahugomat sokkal jobban szereti, így rosszul érezném magam.
Anyósom frontint szed és piál rá. Ez nekem nem fér bele. Apukám meg rengeteget dolgozik, és sajnos ő is piás. Ugyhogy nálunk van apa meg anya, és ennyi.
Nálunk csak anyósék vannak, de nem merem odaengedni max 2 éjszakára. Olyan igazi nyaralás, vagy téli szünet szóba sem jöhet.
Apósom egy hisztériás idegbeteg, nem lehet a lakásban gyakorlatilag sem megmozdulni, sem megszólalni mert rögtön ki lesznek az idegei, szóval egyáltalán nem gyerekbarát. Ez miatt anyósom gyakorlatilag az egész napot az utcán tölti ha ott van a gyerek. Ha esik, ha fúj, ha 40 fok van, ha mínusz 20. Én meg rühellem ezt a csavargó-utcagyerek dolgot, vigye ki a játszóra persze, na de kivétel nélkül mindig kirakni az utcára, komolyan, szerintem nagyon bántó. Ráadásul télen kivitte harisnya nélkül egy vékony cicagatyában, sapka-kesztyű nélkül, mert ,,de hát nem akarta felvenni".
Ételekből nem kap normálisat, ami miatt szintén nem engedném két napnál tovább. Ilyesmik miatt.
Szerintem egy szulo,gyerek kapcsolat nem attol lesz rossz,hogy a gyerek mennyit van a mamanal.en kicsi koromtol nagyszuleimnel voltam minden hetvegen,minden szunetben,minden betegseg alkalmaval.imadtam,egesz nap jatszottunk a baratokkal,kint a reten,erdoben,lovardaban.mamam ovono volt,amig nem betegedett le(sajnos eleg fiatalon).nagyon hianyzott neki,igy amint megszulettunk o volt a masodik anyukank.
Ettol fuggetlen a szuleimet is epp annyira szeretem,nagyon jo a kapcsolatunk.
Parom egesz eleteben ket percet nem volt nagyszulokkel,megis az o kapcsolata szar a szuleivel...
Az en gyerekeim is kicsi koruktol nyaralnak mamaval,foleg anyossal.balatonon van nyaralojuk,nyaron minden honapban mennek.hol 2 hetre,hol csak egy hetvegere.sot,mar ilyenkor is szoktak menni hetvegen ha jo az ido.bicoznak,kirandulnak.
Mar 2x voltak gorogben szinten ezzel a mamaval.8 es 10 evesek most.annyira vartak,es olyan elmenyeket szereztek/szereznek amiket bun lenne elvenni toluk.
Persze en maximalisan megbizom anyosomban is,es a szuleimben is.
Es a gyerekeimmel a kapcsolatom konkretan felhotlen.szerintem akkor utalnanak meg,ha nem engednem oket.
Anyukam iszik, reggel 3 dl palinkaval indit. Persze mindezt gyogyszerre. Apukam nem el. Anyos meg apos 6000 km - re masik foldreszen, es 80 koruliek. Ugyhogy nem.
Amit sajnalok, mert en nagyon szerettem a mamamnal lenni szunetekben! De o nem ivott ...
Olyan 7-8 eves koromtol minden nyarat ott toltottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!