Gyermeke (i) tek hol és min alszanak a nagyszülőknél?
Úgy értem, van-e külön ágyuk vagy bármi más alvásra alkalmas bútor?
Milyen megoldásokat alkalmaztok?
Köszi!
Míg pici volt az utazóágyat vittük.
Aztán volt egy rövid idő, míg a papa a földön aludt a lányom meg a mamával egy ágyban.
Most már egy összecsukható fotelágy van.
Nálunk mindkét nagyszülönél a mi régi szobáinkban ahol mindenhol ágykanappé van.
Anyukáméknál itt alszanak a tesóm gyerekei is mindig, külön szobában is. Anyu néha a picikkel együtt alszik az én szobámban, de a nagyobbak elvannak egyedül szeretnek ott aludni.
Az egyik nagyinál felfújható ágy van nekik, a másiknál egy hiper szuper matrac.
Míg kicsik voltak, addig kiságyban illetve utazóágyban aludtak.
Mi együtt megyünk két hetente hétvégére. Van ott kiságy, a másfél éves kislányom abban alszik, a 4 éves kisfiam meg közöttünk. Babaként a kisfiam is a kiságyban aludt.
Nyáron nyaralt ott a kisfiam egyedül, akkor a mamával aludt, a papa meg egy másik szobában. Mivel van 5 szobájuk, mindegyikben van ágy, nincs problémájuk a vendégek elhelyezésével.
Az én anyukáméknál a panelban már nem lenne ilyen egyszerű, bár ott meg az öcsém nemrég költözött el, így ott is van egy üres szoba, de ők 5 percre laknak, hetente többször is megyünk, így még nem aludt ott.
Anyósomnál nincs semmije, mi sem alszunk ott, a lányunk max. babakorában a babakocsiban, elvétve nappal.
A szüleim saját kiságyat vettek neki, mi is ott alszunk a lányunkkal egy szobában, ha odautazunk pár hetetnte.
Most születik a kistesó. Kapunk majd egy másik szobát a látogatásaink idejére. A kiságyat "megörökli" az Öcsi, a lányomnak pedig készül a leesésgátló egy heverőre. Továbbra is velünk egy szobában. Nélkülünk még nem aludt ott, de csak mert mi is szeretünk otthon lenni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!