Hagynátok így 2 éves kislányt a nagyszülőknél?
Figyelt kérdés
Nagyon szereti a nagyszüleit és egy hétvégére meghívták magukhoz. A gond az, hogy a mama nem akarja fürdetni és kitörölni a fenekét, mert ahhoz hajolnia kell. ( fáj a dereka) Mindezt a nagyapja csinálná. Nem gáz ez így? Nekem kicsit visszás... (papának csak fiai voltak)2015. okt. 11. 17:08
1/7 anonim válasza:
Te tudod, milyen a viszony a nagypapával. Apukámról el tudnám képzelni, hogy kitörli a gyerek fenekét, apósomról nem. Az meg nem tragédia, ha egy nap esetleg nem fürdik.
3/7 anonim válasza:
Ugyan miért lenne gáz, hogy a gyereknek a nagyapja törli ki a fenekét?
A nagypapa szégyenlős? A kislányod apja talán még sosem fürdette őt, mert lány?
4/7 anonim válasza:
Ugyanazt tudom mondani, mint az első. Én is az apámról el tudom képzelni és meg is csinálja, mikor olyan korú unokája van nála, hogy kitörli a fenekét és megfürdeti. Lány unokái vannak csak és 3 lányt és egy fiút nevelt fel. Szüleim elváltak, apunál maradtunk, akkor még 3-an, 2 lány, 1 fiú, és 10 éves korunkba kaptunk új nevelőanyát, addig ő intézett mindent körülöttünk, mikor kicsik voltunk, ő fürdetett minket. Símán rábízom ezeket a dolgokat, de apósomra pl nem. Ő nem csinált szerintem ilyesmit, ez szinte 100. Ott csak anyósra hagynám, de ő ilyet az életben nem mondana, hogy fáj a háta, nem csinálja, csak akkor lenne ilyen, ha fel se tud kelni.
5/7 anonim válasza:
Mi ebben a gáz?!Az én Apósom 2-3 gyerekkel is simán elboldogul.Fiú és lány unokák is vannak,semmi gondot nem jelent Neki.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ebbeb semmi gáz. De egy két éves gyerek esetén szerintem nem csaj popsitörléshez kell lehajolni.
7/7 anonim válasza:
Simán.
Apósom és apukám is kitörli a kislányom fenekét. Fürdetni is szokták.
Apukám a szerelem, ha ő a közelben van semmit sem hajéandó mással csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!