Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tápszeres babák anyukái?

Tápszeres babák anyukái?

Figyelt kérdés
Akik az elejétől nem tudtak szoptatni,kb. mikor kezdtek el fogyni? A Babám 3,5 hónapos, de egy grammot nem fogytam még. Igaz nem diétázok, de nem eszem semmivel sem többet, és hát az igénybevétel természetesen jóval nagyobb mint előtte.
2010. máj. 17. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:

szia! Nem tudom, hány kiló vagy, mennyi voltál előtte...

Én 5 hétig szoptattam. Terhesség alatt 16 kilót szedtem fel, abból a szülés utáni napon lement 8, utána lassacskán (azt nem tom pontosan, hogy mikor kezdtem el, de biztos, hogy még szoptattam) még 4. Most 4 hónapos a kisfiam, 5 kiló plussz van rajtam. 65 kg vagyok. Nem diétázok, eszek rendesen, nem zavar különösebben a plussz.

2010. máj. 17. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is 16 kilót híztam, és 8 mínusszal jöttem ki a kórházból. Ez még rajtam van. A 6. héttől nem szotatok, és a kisfiam most 3,5 hónapos! Köszi, hogy írtál.
2010. máj. 17. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Húú én is feltettem annak idején ezt a kérdést:)

Én sokat 30kgot hiztam terhesség alatt 18 még a kórházban le is ment, nagyon vizes voltam, na meg ettem is rendesen.

Amúgy átlagos súlyom volt 63voltam amikor teherbe estem (168cm magas).Szóval nem szoptattam, mert nem volt tejem.Nagyon későn fogytam egyszerre csak egy pár kilót.Mindig egy pict.Aztán 72nél megállt.Ekkor a gyermekem már 1 éves volt.Most 20 hónapos és 61kg vagyok.Tudatosan étkezem és sportolok heti egyszer 2órát, amúgy meg csak futok a gyerek után.

Ne keseredj el, ha nem nasizol, nem eszel fehérlisztből készült ételeket el fog indulni a fogyás,és még a sport sem szükséges hozzá.Reméljük neked nem kell 20 hónapot várnod.

Üdv.

2010. máj. 17. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3,5 hónapig tudtam csak szoptatni a babámat (mellette tápszert is kapott), most 7 hónapos, és kb az utolsó 2 hónapban adtam le 5 kg-ot, (még kb ugyanennyit szeretnék.)

Neked sincs veszve még semmi:-)

2010. máj. 18. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 13kg-ot híztam a 10kilós súlyfeleslegre a várandósságom idején. Mind a 13 lement mire jöttünk haza a kórházból. 3,5 hónapig szoptattam a csemetémet. Sokan mondják, hogy a szoptatás a legjobb fogyasztószer. Szerintem ez abszolút egyénfüggő, és nem ismerek olyan nőt, aki ettől lefogyott volna, olyat viszont igen, aki elég sokat szoptat, és 1 grammot sem adott le, rengeteget eszik. A szoptatás után összeállíttattam egy dietetikussal étrendet, elkezdtem többet mozogni, és így 2 hónap alatt 6,5kg ment le, még kb. ugyanennyi van hátra. Nekem nagyon bejött, megtanítja mit, mikor és mennyit szabad enni.
2010. máj. 19. 06:53
 6/6 anonim ***** válasza:

178 centi magas vagyok és 66 kilóval kezdtem a terhességem. 23 kilót híztam. A kórházból +14 kilóval jöttem haza, sajnos csak 1 hétig tudtam szoptatni. Utána nem vacsoráztam és elhagytam az édességet, nasit és fehér kenyeret. Most 2 és fél hónapos a kislányom és rajtam már csak 1,5- 2 kiló van.A bőröm is szép, nem látszik rajta semmi.

Sok sikert neked is!!

2010. máj. 19. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!