Hol találok jó orvost abortuszra?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 13:54
11/12 anonim válasza:
Húú, most akkor nem értem. El akarod veteni vagy sem? Szerintem nincs abban sem annyira rossz, ha valakinek becsúszik egy nem kívánt terhesség és el akarja veteni. Én állapotos vagyok, de még így is azt gondolom, hogy jobb elveteni, mint úgy felnevelni, hogy nem szeretik, rossz sora lenne, esetleg intézetbe adják.
Mi majdnem 1 évet vártunk a babára, de megértem a másik oldalt is.
Biztos, hogy most majd lepontoznak, de gondold át, rágd át, és annak megfelelően dönts.
Sok sikert!
12/12 anonim válasza:
Én nem a kérdezőnek válaszolok, hanem azoknak, akik tényleg szorult helyzetben vannak és igenis egy JÓ orvost keresnek, vagyis olyat, aki a lehető legalaposabban, legmagasabb szakmai szinvonalon, a nőt legkevésbé veszélyeztetve dolgozik.
www.venusmed.at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!