Hol találok jó orvost abortuszra?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 13:54
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. okt. 15. 13:58
3/12 anonim válasza:
Szia
István korház: Dr. Németh Miklós
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz jó orvost találni abortuszra, mert aki megcsinálja az abortuszt, az nem jó orvos!
5/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az utolsó üzenet volt az hogy nem vetetem el!!!Annak a babának élnie kell és köszönöm az öszinte válaszokat
2008. okt. 15. 14:04
7/12 anonim válasza:
Szia
Akkor miért nem azt kérdezted hogy elvetessem vagy megtartsam???
Persze h élnie kell csak úgy tűnik a kérdésedből, hogy jól átgondoltad!!!!!
25 hetes kismama
8/12 anonim válasza:
Szia első vagyok ..32.hétben és semmiért nem adnám a gyerekem, de igaz aki abortuszt csinál az nem lehet jó orvos..legalábbis lelkiekben elég stabil..mint kb egy hóhér akinek megmondják kit kell lefejezni!
Azért írtam hogy egy klinikán, mert úgy hangzott a kérdés, hogy nem akarsz részleteket tálalni..
Néha előfordulhat különös indok, pl egy erőszakból származó terhesség stb..de nem tudjuk miért merült fel benned az ab.!?
9/12 anonim válasza:
szia
Szerintem tudtad hogy mit akarsz s felesleges volt a kérdés.
10/12 anonim válasza:
ez kamu kerdes volt!
hulye a kerdes es a kerdezo is:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!