Aki fiatal kismama, avval bunkóskodnak?
Elég bántó beszólást kaptam, ez ihlette a kérdést. 22 évesen estem teherbe, és bár állítólag többnek nézek ki, többen is furcsállkodva néznek rám, még a kórházban is, mintha ennyi idősen kizárt lenne a terhesség.
Valaki rá is kérdezett konkrétan, hogy becsúszott? Annyira rosszul esett, mert nem csúszott be, fél évig próbálkoztunk, amikor összejött.
Szerintetek miért előítéletesek alapból? Nem vagyok roma, párom sem, mindkettőnknek van állása, és a saját lakásunkban élünk, ezért akartunk családot alapítani. Illetve mert egyikünk sem éretlen tini már.
Más is járt így, nagyon érdekel fiatal anyukák véleménye, vagy bárki tapasztalata, akit sérelem ért.
"Jafnrétti, ha ez igaz, amit leírsz, akkor tia gumit nem tudtátok használni. Látod, mindenki belefér valamelyik kategóriába."
Köszi, hogy így, ennyi év távlatából elárulod, hogy jelen voltál az aktusnál :D De sajnos olyan jól elbújtál, hogy nem láttál valami jól mert nem az történt, amit hiszel.
Ha nem voltál ott, akkor meg fingom sincs, hogy honnan vetted ezt a hülyeséget. De már tudom, hogy te melyik kategória vagy: akinek, ha valaki nem fér bele a kis világképébe, akkor kreál valami indokot, amiért ítélkezhet felette. Jó szar lehet így élni...
Köszönöm a normális válaszokat!
Annak, aki privátban írogat, hogy zabigyerek, meg nem vagyok férjnél, nem tudom, honnan veszi.
Jafnrétti, hasonló helyzetben vagyok, szintén két évet dolgoztam már a terhesség előtt, és most a terhesség alatt is tanulok.
Bár jó a munkahelyem, igyekszem még jobbat szerezni. Szóval nem, nem azért szülök, hogy ne kelljen dolgozni.
Kérdező, ne törődj a hülyékkel, valószínűleg náluk nem stimmel valami, ha abban élik ki magukat, hogy számukra ismeretlen embereket sértegetnek.
Sok sikert a későbbi terveidhez, és jó babázást kívánok, legyen nagyon sok örömötök a piciben :)
24 évesen szültem a fiam, szerencsére nem volt velem senki bunkó, 3 éves munkaviszonyból mentem szülni, saját lakásba.
Gondolj arra, hogy ha valakiből ilyen indulatokat válasz ki, azok az indulatok benne dúlnak, az az ő baja, nem a tied :) Nyilván van oka annak, hogy így reagál, talán pszichológus okosabb lenne, mint én, de semmiképpen sem érdemes foglalkoznod vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!