Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki fiatal kismama, avval...

Aki fiatal kismama, avval bunkóskodnak?

Figyelt kérdés

Elég bántó beszólást kaptam, ez ihlette a kérdést. 22 évesen estem teherbe, és bár állítólag többnek nézek ki, többen is furcsállkodva néznek rám, még a kórházban is, mintha ennyi idősen kizárt lenne a terhesség.

Valaki rá is kérdezett konkrétan, hogy becsúszott? Annyira rosszul esett, mert nem csúszott be, fél évig próbálkoztunk, amikor összejött.

Szerintetek miért előítéletesek alapból? Nem vagyok roma, párom sem, mindkettőnknek van állása, és a saját lakásunkban élünk, ezért akartunk családot alapítani. Illetve mert egyikünk sem éretlen tini már.

Más is járt így, nagyon érdekel fiatal anyukák véleménye, vagy bárki tapasztalata, akit sérelem ért.

2017. máj. 16. 21:37
1 2 3
 21/27 jafnrétti ***** válasza:
68%

"Jafnrétti, ha ez igaz, amit leírsz, akkor tia gumit nem tudtátok használni. Látod, mindenki belefér valamelyik kategóriába."

Köszi, hogy így, ennyi év távlatából elárulod, hogy jelen voltál az aktusnál :D De sajnos olyan jól elbújtál, hogy nem láttál valami jól mert nem az történt, amit hiszel.

Ha nem voltál ott, akkor meg fingom sincs, hogy honnan vetted ezt a hülyeséget. De már tudom, hogy te melyik kategória vagy: akinek, ha valaki nem fér bele a kis világképébe, akkor kreál valami indokot, amiért ítélkezhet felette. Jó szar lehet így élni...

2017. máj. 17. 11:37
 22/27 anonim ***** válasza:
62%
Jaffnréti, le a kalappal előtted. Ne vedd magadra, azért remélem tudod hogy a te eseted nem mindennapi vagy átlagos. Sajnos valóbsn a nagy többség azért szül mert se tanulni se dolgozni nem akar, és inkább babázik ha már van hova és kinek aki eltartja. Akinek nem inge ne vegye magára, neked abszolút nem az mert nagyon jól csináltad szerintem.
2017. máj. 17. 12:16
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem fehérek közötr kicsi a köre azoknak,akik nem akarnak dolgozni és azért szülnek fiatalon. Én örülök,hogy 26 évesen három gyereken túl leszek és utána 28 évesen végleg be tudok állni dolgozni,nem kell 3-4évente eljönni babázni
2017. máj. 17. 12:34
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Annak, aki privátban írogat, hogy zabigyerek, meg nem vagyok férjnél, nem tudom, honnan veszi.

Jafnrétti, hasonló helyzetben vagyok, szintén két évet dolgoztam már a terhesség előtt, és most a terhesség alatt is tanulok.

Bár jó a munkahelyem, igyekszem még jobbat szerezni. Szóval nem, nem azért szülök, hogy ne kelljen dolgozni.

2017. máj. 17. 17:13
 25/27 jafnrétti ***** válasza:
82%

Kérdező, ne törődj a hülyékkel, valószínűleg náluk nem stimmel valami, ha abban élik ki magukat, hogy számukra ismeretlen embereket sértegetnek.

Sok sikert a későbbi terveidhez, és jó babázást kívánok, legyen nagyon sok örömötök a piciben :)

2017. máj. 18. 17:16
 26/27 anonim ***** válasza:
60%

24 évesen szültem a fiam, szerencsére nem volt velem senki bunkó, 3 éves munkaviszonyból mentem szülni, saját lakásba.

Gondolj arra, hogy ha valakiből ilyen indulatokat válasz ki, azok az indulatok benne dúlnak, az az ő baja, nem a tied :) Nyilván van oka annak, hogy így reagál, talán pszichológus okosabb lenne, mint én, de semmiképpen sem érdemes foglalkoznod vele ;)

2017. máj. 20. 17:31
 27/27 anonim ***** válasza:
Pont tegnap beszéltem erről édesanyámmal.. (szerencsére engem nem bántottak, én is idősebbnek nézek ki) Pont azt ecsetelte nekem, h milyen jó, h fiatalon szült minket ikertesómmal (most 42éves) és mennyire ki van most akadva, h a legkisebb húgom amikor 20éves lesz akkor bőven betölti az 50-et. :) most 22évesek vagyunk és jön az unokája. :) örül, h fiatal mami lesz. Amúgy az ő idejébe is voltak bunkók, nem kell velük foglalkozni.
2017. máj. 21. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!