Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szültetek mostanában A Szent...

Szültetek mostanában A Szent Imre korházban? Kinél, kiknél? Milyen tapasztalatokkal távoztatok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Januárban szültem másodszor az ügyeleten. Csak jó tapasztalataim vannak. Mindkétszer az alternatív szobában voltunk, halk, zene, gyertya, kád víz, stb. Csodás volt mind a kettő és mondom nem fizettem százezreket a fogadott dokinak.
2010. máj. 16. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok, hogy egyik barátnőm szült ott februárban és a vajúdás alatt végig egyedül kellett lennie, nem engedték be a férjét, sőt még haza is küldték. Az elég gáz volt, mert szüksége lett volna rá, valmaint Apuka is így tudja kivenni a részét, nem csak ha konkrtan az utolsó pillanatokban van ott.
2010. máj. 16. 19:19
 3/4 anonim válasza:
Én tavaly nyáron szültem ott, fogadott dokim(Dr.Parragh Attila) és szülésznőm(Széles Ágnes) volt(nagyon rendesek voltak). Az osztályon dolgozó dokik közül aki vizitelt is nagyon rendes volt( Dr.Raft Miklós) és a csecsemős nővérkék is egytől-egyig nagyon segítőkészek voltak
2010. máj. 16. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Éppen ez a bajom, hogy teljesen szélsőséges véleményeket hallok. Van aki isteníti, van a ki nagyon megbánta, hogy oda ment szülni. Én már szültem ott 13 évvel ezelőtt. Akkor áldatlan állapotok voltak, de akkor az orvosomhoz ragaszkodtam. Sajnos Ő tavaly nyugdíjba, ment így orvost is kell váltanom. Az akkori szülésznőm vállalna, de Ő is öregecske már. Azon kívül ismerek ott egy csecsemős nővért, ami szintén előny lenne. Lassan döntenem kéne, mert beléptem a 10. hétbe.
2010. máj. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!