Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szokattatok le a...

Hogyan szokattatok le a babatokat a cumirol?

Figyelt kérdés

Csak alvashoz van neki.

Neha kikopi mikor melyen alszik, de nem keresi, alszik szepen tovabb.

5 honapos, de mar 2 foga kibujt, nem bannam, ha elhagyna...

Vagy szerintetek varjak, mert esetleg ahogy fokozatosan ter at a szopasrol az evesre, nem fog majd kelleni neki?

2017. máj. 13. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Meg pici, 1 eves kort en megvarnam, addig tart naluk a szoporeflex, azert jo a cumi, megnyugtatja. A baratnom 1 evesen egyszercsak nem adta oda neki tobbet, adott egy alvos allatot, simogatta az arcat vele , 1-2 nap siras utan ( alvaskor siras a cumi miatt ) eszebe sem jutott tobbet.

Ellenben az exem fia 4 evesen is

egesz nap cumival a szajaban rohangaszott. Na, az a gusztustalan.

2017. máj. 13. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várjál még 1 éves koráig, ha csak az alváshoz kell. Nálunk úgy sikerült elhagyni, hogy beteg volt, nagyon be volt dugulva az orra, így ugye nem tudott cumizni, aztán mikor már meggyógyult nem adtam oda neki és azóta sem keresi.
2017. máj. 13. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Amikor már meg tudod vele beszélni, el fogja tudni engedni.

Egy csomó trükk van már erre. Állatkertben a cumi fa, ahol ott lehet hagyni a cumit, a gyerekek felfogják hogy miért nincs már többet.

Én is 1 év körül voltam. Kifejtettem az erkélyről. Tudtam hogy elment, nem is kértem többet. A fiam még pici így saját tapasztalatot nem tudok mondani sajnos..

Amúgy családban van kisfiú aki nemrég volt 1 éves. Nem is igényli már. Nem jut eszébe.

2017. máj. 13. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Kiejtettem nem kifejtettem..
2017. máj. 13. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Le leszek pontozva, de leírom. Kisfiam négy évesrn magától tette le, csak alváshoz használta. Nem szóltunk neki egyszerűen egyik este már nem kellett neki.

Amúgy meg hagyd neki legalább egy másfél éves koráig

2017. máj. 13. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk Is úgy történt, mint a 2-esnél. 26 hónaposan volt a lányom.
2017. máj. 13. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Kisfiam 2 évesen adta oda a Mikulásnak,hogy elvigye olyan gyereknek,akinek nincs.

Megértette,azóta nem cumizik.

2017. máj. 13. 18:41
 8/8 babyboom567 ***** válasza:
Anyukám mesélte,hogy kb 2 éves múltam, mikor egyszer az áruház kirakatában megláttam egy babakocsit babával.Mondták hogyha kidobom a cumit a kukába, megveszik,így is történt.
2017. máj. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!