Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 18 leszek mire megszülök...

18 leszek mire megszülök nagyon nehéz lesz egy babával?

Figyelt kérdés

Nem tudom az apa velem marad e de nem is érdekel én biztos nem vetetem el.

Itthon el mondom hogy terhes vagyok majd lesz valami.

Nagyon nehéz egy kisbabaval?

2017. máj. 9. 11:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%

Nehéz pillanatok biztosan lesznek - mint minden babánál, gyereknél, kamasznál-, de

nagyon becsülöm a tartásod, szerintem ezért leszel szuper anyuka!! :)

2017. máj. 9. 19:05
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

Mennyibe kerül egy baba?

A gyermek drága. Ezért is mondja minden édesanya: “drága gyermekem”. Mennyibe kerül egy gyermek? Lehet, hogy sokba, de mennyiért tudok venni egy ölelést, amit tőle kapok? Mennyiért kapok a neten egy mosolyt, amivel a kisfiam, kislányom naponta megajándékoz? Meg lehet venni azt, hogy valaki őszintén ragaszkodjon hozzám, és anyának, apának szólítson? Ki lehet fizetni, hogy valakinek pont olyan a szeme, mint az enyém, a szája, mint az apjáé, és úgy simítja végig a kis haját, ahogyan én szoktam?

A gyermek drága, ő a legdrágább. Sosem tudok annyit költeni rá, amit ő nekem jelent.

2017. máj. 9. 20:22
 23/24 anonim válasza:
74%

Akármennyi idős is legyen egy nő, a babával mindig nehéz. Nagyon nehéz.

De később úgy fogsz emlékezni erre a pár évre, hogy ez volt életed legboldogabb időszaka.

2017. máj. 9. 20:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon nehéz lesz. 20 évesen szültem, az apa ne maradt velünk, támogatásom nem sok van. mégis sosem voltam ennél boldogabb, imádok anya lenni! mindig van valami, ami miatt aggódni kell, amit meg kell oldani, de mindig megoldom, mert muszáj, a fiam csak rám számíthat. ilyenek az anyák, megoldják bármi is legyen.
2017. máj. 10. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!