Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 18 leszek mire megszülök...

18 leszek mire megszülök nagyon nehéz lesz egy babával?

Figyelt kérdés

Nem tudom az apa velem marad e de nem is érdekel én biztos nem vetetem el.

Itthon el mondom hogy terhes vagyok majd lesz valami.

Nagyon nehéz egy kisbabaval?

2017. máj. 9. 11:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%

Jó esetben lesz mit ennetek!

Hogy lehettek ilyen felelőttlenek?

2017. máj. 9. 11:38
 2/24 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

Egy 18 évesnek, főleg, ha egyedül marad, a szülei meg "kényszerből" tartják el a kicsivel, borzasztóan nehéz lesz lelkileg, és szellemileg...

2017. máj. 9. 11:43
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
hogy nehéz lesz-e, az naagyon sok mindentől függ. pl attól, mennyit fognak segíteni a szülők, mennyire lesz problémás a baba, stb.
2017. máj. 9. 11:44
 4/24 anonim ***** válasza:
63%
Hát, nehezebb lesz, mint egy játékbabával, az tény. Remélhetőleg áll mögötted majd egy talpraesett anya, aki segít és irányít. Bár ha a nem egész 18 éves lánya révén lesz nagymama, akkor sanszos, hogy ő sem áll a helyzet magaslatán.
2017. máj. 9. 11:46
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
28 vagyok,tervezett baba,rendezett anyagi háttér. Most 3 hetes és igen,nehéz. Persze megéri...
2017. máj. 9. 11:48
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Azért mert neki van gyereke vagy nincs, azért neked nem lesz hamarabb vagy később. Ideje lenne elengedned a másokkal szembeni rosszindulatod!

Kérdező, igen, nehéz lesz, hiszen nyilván nincs végzettséged, kereseted, munkád, szakmád stb. Mert nem kisbabád lesz, hanem egy kisbaba, aki hamar gyerekké válik, majd kamasszá.

2017. máj. 9. 11:53
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül, apa nélkül, pénz nélkül - igen, nagyon nehéz lesz.
2017. máj. 9. 11:56
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Egy kisbabával pokolian nehéz tud lenni úgy is, ha minden háttér biztosított. Te tudod a szüleidre mennyire lehet számítani. Ha anyukád a nap felében "kéznél van", és anyagilag sem probléma, akkor még akár könnyű is lehet.
2017. máj. 9. 12:00
 9/24 anonim ***** válasza:
45%
Olyan lesz, amilyennek TE szeretéd! Ha nehéznek érzed, nehéz lesz, ha nem, akkor életed egyik legszebb része érkezik. :) A gyermeked lesz az első, aztán hamar telnek az évek, sok mindent vele együtt és mellette is tudsz csinálni. Tanulhatsz is, később dolgozhatsz is.
2017. máj. 9. 12:05
 10/24 anonim ***** válasza:
46%
Mi a sz.rart oell szidne szerencsetlent amikor eleg a baja igy is. Mar megtortent utolag nem lehet ezen vatoztatni. A kerdezo meg mindig sokkal sokkal tobbre becsulendo ember, mint az a (nem is mondok ra jelzot) aki kepes. Sajat elo gyereket kinyiratni...
2017. máj. 9. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!