Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori jelenség...

Mennyire gyakori jelenség hogy a gyermek születésével a házasság összeomlik?

Figyelt kérdés
Régen se volt tökéletes a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, de a gyermekvállalás előtt 1 évvel már nagyon jó lett, úgy tűnt hogy minden rendben lesz,ezért is vállaltunk gyermeket. A terhességem egy álom volt minden szempontból. Viszont mióta megvan a gyerek állandóan veszekedünk mindenen. Mikor egy vitát lezárunk kezdődik is a következő. Nekem szülés utáni depresszióm van, ami az elején nagyon durva volt, mostmár kicsit jobb. De nem tudom hogyan lehetne megmenteni a kapcsolatot, egyszerűen semmiben nem értünk egyet.

2017. máj. 3. 12:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

Ne haragudj, de nagy butaságot írsz. A szülés utáni depresszió nagyon gyakori dolog, nem ugyanaz, mint a "rendes" depresszió. Emiatt még senkitől nem vettek el gyereket és nem ítélték az apának. Kezeletlen, és nagyon elfajult betegséggel sokkal nagyobb erre az esély, ráadásul a kapcsolatodat is csak rontja, még kisebb az esélyed, hogy rendbejön. És neked se jó.

Ha szülés utáni depressziód van, és azt szeretnéd, hogy erre bárki is tekintettel legyen (pl. a párod), akkor kötelességed kezeltetni magad.

Ha meg nincs, akkor nem kell ráfogni minden rosszat.

2017. máj. 3. 12:53
 12/37 anonim ***** válasza:
44%
Sokszor ha valamiben nincs közös megállapodásunk akkor keresünk egy harmadik utat amit már csak azért választunk hogy a másiknak se legyen igaza :D mi ilyen gyerekesek vagyunk de legalább ez a közös nevezőnk. Pl sokat veszekedtünk milyen suliba menjen a gyerek ha majd lesz egyáltalán. Ő mondta hogy elitbe, én mondtam hogy pont hogy valami szegény/emberközelibbe nem sznobképzőbe. Na volt vita végül megállapodtunk hogy kétnyelvű iskolába: ott értelmiségiek vannak és mégiscsak egyszerűbb gyerekek mint valami gazdagficsúr elit blöeee :) Így senkinek sincs igaza de mégis
2017. máj. 3. 12:55
 13/37 anonim ***** válasza:
51%
12:53 Ezért írtam, hogy olvass utána, mert süt rólad, hogy analfabéta vagy a témához és csak baromságokat ugatsz ide. Írd már be a nyamvadt keresőbe vagy a google tudósba és olvasgass egy kicsit
2017. máj. 3. 12:58
 14/37 anonim ***** válasza:
6%
Senkinek se legyen igaza? Van egyáltalán gyereked? 30 évesen meg nem Lány vagy már.. gyerek egyelőre ne is neveljen gyereket.
2017. máj. 3. 12:59
 15/37 anonim ***** válasza:
88%
Márpedig keueltetned kell a depit, ha valóban van!! Biztos nagyon rossz, de egy depist elviselni sem egy leányálom. Kutya kötelességed kezdeni vele vmit!
2017. máj. 3. 13:05
 16/37 anonim ***** válasza:
43%
Meg ha nem érettek egyet hidd el, hagyd rá. Had higgye hogy úgy lesz aztán meg úgyis te vagy az anyja. Akkor tudod bebizonyítani az igazad ha élesben működik. Te leszel vele úgyis, rád fog hallgatni. Én minden gyerekkérdést így kezelek. A depressziót pedig tényleg valahogy ki kell kezelned magadban. Keresd meg a boldogságot vagy azt ami boldogtalanná tesz. Valahogy meg kell oldanod. Ez nem nyomhat egy bélyeget a házasságra meg magadra sem. Én amikor depressziós voltam utána néztem ( mint ahogy hormonok okozzák azokkal is lehet megoldani) Utána néztem mik azok az életek/anyagok/vitaminok amik hiánya okozza a "hormonzavart" És hidd el, ahogy változtattam az étrendemen már leszarok mindent :D Sport, jó zene, egészséges finom ételek, friss levegő, szép helyek ;)
2017. máj. 3. 13:05
 17/37 anonim ***** válasza:
40%
Nincs gyerekem de tanár vagyok :) Csak velük foglalkozom, van tapasztalatom és alig várom hogy legyen sajátunk is már :) Ja és sosem akarok felnőni, sem én sem a férjem. Mi így vagyunk jók, egy csapat
2017. máj. 3. 13:08
 18/37 anonim ***** válasza:
71%

Attól, hogy tanár vagy, nem azt jelenti, hogy értesz a gyerekekhez vagy a szülés utáni depihez. Ne haragudj, de a gyerekvállalás előtt mindenki okos, következetes és majd ő tudja, amikor pedig a gyerek megszületik,

Nos onnan már megdőlnek az elvek. :)

Nem örök érvényű igazság, hogy ami neked bevált, vitaminok, stb, az másnak is...

Ez a "beles.zarok" dolog meg nem célravezető.

Könnyű azzal jönni, hogy a férfiaknak vannak igényeik, csak szólok: a nőknek is, és egy felnőtt ember, akivel együtt élsz, annak meg kell értenie a hornonokat, és nem a szoknya után rohanni vagy lécelni. :) ennyi a történet.

2017. máj. 3. 13:14
 19/37 anonim ***** válasza:
16%

Ja igen, én is gyerekekkel foglalkozom, sportszervezője vagyok a város iskoláinak :) sőt, saját gyermekem is van, aki 6 éves.

A senkinek ne legyen igaza pedig a gyereknek a

Lehető legrosszabb példa.

2017. máj. 3. 13:17
 20/37 anonim ***** válasza:
25%

Hát, ha szülés utáni depressziód van, illene elmenni pszichiáterhez, tudod?!

Egyébként meg minek szültél gyereket egy alapból szar kapcsolatba?!

2017. máj. 3. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!