Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fórumokon olvasgattok,...

Milyen fórumokon olvasgattok, anyukák ezen az oldalon kívül?

Figyelt kérdés
Egyéb oldalakat keresnék, ami hasonlóan hasznos beszélgetéseket tartalmaz, mint ez az oldal. Köszi!
2010. máj. 15. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én még a hoxa.hu-t szoktam olvasgatni!Szerintem nagyon jó kis oldal!
2010. máj. 15. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
én a mamami.hu-ra járok fórumozni, szigorúan csak "elvont" anyukáknak: kötődő nevelés, természetes szülés, igény szerinti szoptatás, öko-háztartás, homeopátia, hordozás, mosható pelenkázás...stb. :)
2010. máj. 15. 13:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát én inkább a földhözragadt, racionális anyu vagyok...:)
2010. máj. 15. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is racionális vagyok, nekem ennyi babás- mamás fórumozás elég is, mint ez.

Inkébb sorozatokat nézek a gépen.

ha érdekel:

[link]

[link]

2010. máj. 15. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is a mamami-n olvasgatok, de nem regisztráltam.

Meg ami még az utamba akad :)

De sehol sem regisztráltam, mivel elég rapszodikus vagyok, e-mailekre, sms-ekre is pár hetes késésekkel válaszolok.. :S

2010. máj. 15. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Várok még oldalakat, ha van egyáltalán:))
2010. máj. 15. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel én ennek az oldalnak sem csak ezt a topikját olvasom, ezért máshol sem nagyon szoktam erre a témára specializálódott oldalakat nézni. A Hoxára néha felmegyek, ott mondjuk sok ilyen jellegű témához is hozzászólok, de sok máshoz is. Amúgy meg régebben egy eléggé underground szubkulturális forumot használtam, mivel ott sok régi barátom is fent volt, akikkel így kicsi gyerek mellett már nem tudtam találkozni, mert messze laktak, de aztán ott eléggé kicserélődött a társaság. Pedig azt nagyon szerettem, olyan hihetetlen laza emberek voltak ott :) Azóta nem találtam ahhoz hasonlóan jó társaságot, mindehol csak a képmutatás megy sajnos. Még itt is, pedig az egész névtelen. És főleg az ilyen anyukás fórumoknál látszik ez nagyon. Bocs a kritikáért, csak néha már tényleg kiakaszt, hogy ha valaki egy őszinte mondatot leír, akkor már rátámadnak, hogy milyen szörnyű anya.
2010. máj. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!