Mi van akkor, ha a védőnő nem keres státusz miatt?
Én nem akarom felhívni. És ha ő elfelejt minket? AKkor mi van? Ha a "kötelező" státusz azért marad ki, mert ő elfelejti?
(arra ne térjünk ki, hogy én miért nem akarom keresni)

Jaj, 77 %-os, miért kell ennyire agyatlanul védeni a mundér becsületét?
Miért nem lehet beismerni, hogy (mint mindenhol) védőnők között is vannak pályára alkalmatlanok?

Nalunk kertek az iskolai beiratasnal.
Nekem valahogy evidens, hogy viszem. Kinek mi.

Január óta a vizsgálat kötelező. A törvény egyértelműem leírja, hogy a szülő kötelessége a kiskorút eljuttatni a vizsgálatra. A törvlny a szankciókat is leírja, a szankció a szülőre vonatkozik.
Nem a védőnőnek kell keresnie 300 gyereket, hanem a szülőnek kell a sajátját fejbentartani.
4 éves vizsgálaton már objektív látás és hallásszűrés is történik. Ezt sem az ovónő, sem az orvos nem csinálja. És elég rá 15 perc egy együttműködő gyerekkel! Ha a védőnő nem sajnálja rá az időt, te anyaként miért?

29- De kár, hogy nem te vagy a védőnőnk!!!
A mienk tojik ránk, a gyerek születése óta mindig én hívtam, akkor mentünk, amikor neki jó. Más anyuka is panaszkodik, hogy tök nincs képben, van, akinél azt hitte csak helyettesít, pedig ő az állandó védőnője...
Akkor hagyom a fenébe, majd ha keres, akkor megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!