Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha a védőnő nem...

Mi van akkor, ha a védőnő nem keres státusz miatt?

Figyelt kérdés

Én nem akarom felhívni. És ha ő elfelejt minket? AKkor mi van? Ha a "kötelező" státusz azért marad ki, mert ő elfelejti?

(arra ne térjünk ki, hogy én miért nem akarom keresni)

2017. máj. 2. 11:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%
*leszűri
2017. máj. 2. 11:44
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem szűri le, mert a gyerek nem kommunikál vele, idegenekkel zárkózott, a 3 éves státuszon is az apjához volt bújva, és minden csak be lett diktálva...

A végén csak odabökte, reméli igaz, ami be lett írva.

Na ennek nem látom értelmét.

2017. máj. 2. 11:52
 13/32 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd a gyerekorvost hogy kitölti -e.
2017. máj. 2. 11:57
 14/32 anonim ***** válasza:
71%
Nehogy már a védőnő hibája legyen, hogy a gyereked zárkózott és nem kommunikal idegenekkel.
2017. máj. 2. 12:00
 15/32 anonim ***** válasza:

Nálunk anno ilyen miatt kimaradt az egyéves státusza, annyi felé állt a fejem,hogy folyton hanyagoltam. Az orvost persze látogattuk, neki sem tünt fel semmi, én meg egy hónap után elfelejtettem. Költözés után jött a bölcsi, ott feltünt. Mondták, hogy utólagosan kell töltetni, ha kimarad, mindegy mi van benne, csak legyen ott valami. Beírtak átlag adatokat, kapott egy pecsétet és kész.

Semmi sem történt.

2017. máj. 2. 12:11
 16/32 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem a védőnő hibája. Neki sok más hibája van, nem ez miatt nem keresem.

Csak azért írtam, mert valaki írta, hogy sok mindent leszűr 15 perc alatt. Hát a fiamnál kb semmit. Max annyit, hogy tud járni, és nincs rajta pelenka...

Bediktáláshoz meg felesleges elmennem, akár otthon is beikszelhetem, mit tud...

2017. máj. 2. 12:12
 17/32 anonim ***** válasza:
71%

Oszinten? Nekunk nem volt sem 4, sem 5 eves statuszunk sem, egyszeruen kimaradtak, el is felejtettem hogy kene. A 6 eves mar megvolt, felhivott a vedono hogy menjunk. Akkor esett le hogy bakker evek ota nem voltunk :))

Hogy miert nem gaz ez?

A statuszokon a vedonok nalunk sosem vizsgaltak semmit.....vegigkerdezte a kotelezo kerdeseket (ezt-azt csinalja-e a gyerek). Na most az nalunk mindig igen, igen, igen volt, semmi extra.

Azert az a szulo nem tudom hol el aki vedonoi statisz nelkulnem tudja, hol jar a gyereke a fejlodesben....de agyilag nincs kepben a sajat gyereke fejlidesevel az biztos.

2017. máj. 2. 12:17
 18/32 anonim ***** válasza:
57%

Ne hamisíts.

Másrészről igen, leszűri. Leméri, szemmozgás, stb.

2017. máj. 2. 12:18
 19/32 A kérdező kommentje:

Nem volt szándékomban beleírkálni a könyvbe, csak jeleztem, hogy azért felesleges elmenni, hogy az általam bediktált dolgok bekerüljenek...

Szemmozgás... ne viccelj már. Oviba járó gyerekről beszélünk. Gondolod ott nem jeleznek bármit, amit a védőnő fog kiszűrni 15 perc alatt??? Ugye ezt viccnek szántad.

Köszönöm 17-es te vagy az egyetlen aki válaszolt a kérdésemre. Akkor ezután sem fogom keresni.

2017. máj. 2. 12:24
 20/32 anonim ***** válasza:

Az en vedonom kozelit a hatvanhoz. 18 eve vagyok vele kapcsolatban, mivel a legnagyobb gyerek 17 eves mult.

Terhesseg alatt es a baba egy eves koraig havi ketszer talalkoztunk. Suly, hossz merese, egyeb adatok kitoltese, maximalis precizitassal.

Egy eves kor utan a szulinapok elott egy hettel jott, egeszen hat eves korukig.

Mindig o keresett.

2017. máj. 2. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!