Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt miért utálja egymást...

Itt miért utálja egymást mindenki?

Figyelt kérdés
Olvasgatom a kérdéseket. A válaszolók egy része a kérdezőket oktatja ki minösíthetetlen stílusban, mások pedig a fenti válaszolókra tesznek gúnyos megjegyzéseket, hasonlóan minősíthetetlen stílusban. Ez kinek jó? Miért csináljátok?w(Tudom, tudom, idegesítő az ezredik ilyen meg olyan kérdés, de egyrészt nem kötelezö válaszolni, másrészt már kb.minden kérdésnél ez van.)
2017. máj. 1. 12:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%
15-ös és 20-as válaszoló! A lelkemből szóltatok! Én már nem is írok ide, mert az embert 2 másodperc alatt legyilkolják, ha valami olyant írsz ami nem eggyezik az ő véleményükkel!!!! Számomra ez nagyon elszomorító, mert nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma vélemény! Ettől független én nem szúrok senkit gondoltban hátba, mert ő másképp látja azt amit én! Elfogadom a véleményét és kész! Ha pedig olyan kérdést olvasok, ami nekem nem tetszik, vagy idegesít, akkor azon továbblépek!Nem kell hozzászólni minden egyes kérdéshez! Ez nem kötelező! Szerintem mindenki nézzen egy kicsit magába! Ha segíteni nem tudsz, legalább ártani ne árts!!!
2017. máj. 1. 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen igazad van, szerintem is felháborító. Ez a névtelenség miatt van, meg merik engedni maguknak.
2017. máj. 1. 15:17
 23/25 anonim ***** válasza:
32%

19vagyok, most pl. senki nem reagált a válaszomra, hogy mi nem tetszik, de a lepontozás az egyből megvolt...

amúgy nagyrészt csak ebben a kategóriában meg a családi kapcsolatokban van ez. Máshol vagy 100%-os egy válasz, vagy nincs is %-a, vagyis vagy zöld kezet nyomnak, vagy semmit... (persze, van kivétel)

2017. máj. 1. 16:06
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy! Érdemes benézni az Ezotériába is...
2017. máj. 1. 16:08
 25/25 anonim ***** válasza:
87%

Áhh gyerekek mindenhol ez van.

Pl ha meg merem kérni szépen a fiatalaembert a buszon, hogy vegye el a táskáját az üres ülésről mert szeretnék leülni, akkor inkább leszáll...lehet nem vágta a képembe, hogy menjek a p..sába de kb. úgyanúgy éreztem magam.

Ez a fene nagy individualista társadalom tulajdonképpen egy antitársadalom. Itt csak egyén és egyéni érdek létezik. Ez pedig kizár mindenféle toleranciát.

2017. máj. 1. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!