Itt miért utálja egymást mindenki?
Ezt valaki úgyis töröltetni fogja. Fogadni mernék.
Személy szerint én csak az abortuszos kérdéseket utálom, mert az nem gyerekvállalás, nem is nevelés. És ha nekem ilyen gáz látni terhesen, milyen rossz lehet annak, aki évek óta próbálkozik.
Nem utálok senkit, szimplán rettenetesen idegesít az emberi hülyeség. Nem, nem arról van szó, hogy valamiben kicsit téved, vagy éppen valami eltérő nézetünk van róla, hanem masszív hülyeségeket kérdeznek.
A kérdések egy jó része ebben a topikban:
- "lehetek terhes?" - nem akar teherbeesni, védekezési formákról és biológiáról fogalma sincs, általában kamasz vagy huszonéves,
- "megnéznétek, ez pozi?" - full negatív teszt, menstruáció előtt egy héttel végezve,
- "ez terhesség tünete?" - felsorolja az összes PMS tünetet,
- töltelék (vatta) kérdések, mint "hogy vagytok?", "tippelj a pocim alapján" és társai, aminek full semmi értelme.
Van néhány érdekes és normális, jogos kérdés, jelenleg a kérdések töredéke...
Én nem utállak, 0% ?!
Na azért utálja itt egymást mindenki, mert ilyes s.eggfejek járnak ide, akik egy ilyen választ is lepontoznak.
Én sem utálok senkit. De az tény és való, hogy ha nem lenne le/fel pontozási lehetőség, fele ennyi ember se járna erre. Ezeknek az a lényege, hogy cukkolja azt, akit esetleg mérgelődik, miért nem hasznos a válasza.
Nagyon sok frusztrált nő van itt, akinek egyetlen barátja sincs, vagy befásult a gyermeknevelés során, vagy depressziós, stb, akik ide szoktak jönni és ARC és NÉV nélkül ossza, an.y-ázza a másikat :)
Szánalmasak, de ez van. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!