Itt miért utálja egymást mindenki?
Figyelt kérdés
Olvasgatom a kérdéseket. A válaszolók egy része a kérdezőket oktatja ki minösíthetetlen stílusban, mások pedig a fenti válaszolókra tesznek gúnyos megjegyzéseket, hasonlóan minősíthetetlen stílusban. Ez kinek jó? Miért csináljátok?w(Tudom, tudom, idegesítő az ezredik ilyen meg olyan kérdés, de egyrészt nem kötelezö válaszolni, másrészt már kb.minden kérdésnél ez van.)2017. máj. 1. 12:24
11/25 anonim válasza:
Igen, kiröhögnél de nem nyilvánosan, mert annyi gerinc azért nincs, ugye? :)
Maximum magadban nevetnél, de szemtől arcba, maradjunk ennyiben :)
13/25 anonim válasza:
És ugye most be is bizonyosodott, mennyi a valóban frusztrált és gerinctelen, depressziós, otthon elnyomott és boldogtalan ember jár ide csak azért, hogy másnak arc és név nélkül neki essen, nyilván ezt senki sem merné élőben. És igen, ezeknek ez a legnagyobb örömük az életben :)
14/25 anonim válasza:
Ez nem gerinc kérdése. A meggyőzés eredményessége minimális, akkor minek vágassam magamat pofán? Az emberek többsége a minimális tudásanyagával operál egész életében, alig vesz fel további információt. Az itteni kérdések többségének a célja a saját hülyeségük megerősítése, a negatív (még ha normális hangnemben íródott) válaszokat lepontozzák, megsértődnek, stb. Akkor meg miről vitatkozunk?
15/25 jafnrétti válasza:
Én nem hiszem, hogy bármi hasznos van a pontozásban, és azt sem gondolom, hogy ha nem lenne, akkor kevesebben látogatnák az oldalt. Idegesítő, haszontalan, és a rendeltetésszerű használatához kell egy olyan fokú éretlmi színvonal, ami sokaknál nincs meg. Így torz az egész, nem a válaszok hasznosságát tükrözi, csak azt, hogy ki adott a többség számára szimpatikus, vagy unszimpatikus választ. Ez pedig rengeteg feszültség forrása ezen az oldalon. Tudom, senki nem vallja be, hogy érdekli a pontozás, de azért az akkor is marha bosszantó tud lenni, amikor valaki megkérdezi, hogy mondjuk hány évesen szülted az első gyereked, és aki a közvélekedés szerint "túl" fiatalon (25 alatt), vagy "túl" idősen (35 fölött), azok le vannak pontozva, miközben nyilván az ő válaszuk is hasznos, hiszen a kérdésre válaszoltak, pont azt írták oda, ami a kérdezőt érdekelte. Ilyenkor nem csoda, ha bepöccennek páran, hiszen teljesen jó szándékkal adtak választ, egyesek mégis egy kattintással gyakorlatilag leszarozták nem csak a válaszukat, de igazából annak tartalmát, azaz egy döntésüket is. Innentől kezdve semmi meglepő nincs benne, ha páran hangot is adnak a nemtetszésüknek, és mivel a lepontozásnak valahogy soha nincs gazdája, a legkézenfekvőbb "gyanusított" mindig az, aki az ő válaszuktól a lehető legtávolabb áll.
16/25 anonim válasza:
10# pont ilyen emberek nem kellenének erre az oldalra, attól h vki epp nem ert egy temához es olyantol ker segitseget , aki ert hozza akkor segitunk.. nem kirohogjuk! De sztem nem tudhat mindenki mindent. Vagy te mindne kategoriában minden kerdesre tudnal valaszolni? Neked h esne ha trollkodnanak mert olyat kerdezel amit nemtudsz? Nem érezned sértonek?
17/25 anonim válasza:
14 ami neked hulye kerdes es hulyeseg, az másnak pl fontos...
18/25 anonim válasza:
Ahogy már írtam, felteszik a hülye kérdést, amire 1) a válasz két perc alatt biztonsággal kiguglizható, 2) a kérdező maga is tudja, hogy baromság, 3) olyan fokú tudatlanságra vall, hogy félelmetes.
Az étel-ital kategóriában nem zavar, maximum fosik egy jót a család. Az egészség kategóriában legrosszabb esetben elviszi a mentő vagy feldobja a papucsokat. De a gyereknevelés kategóriában fáj, mert a jövő generációját neveli olyan minőségben, amit a kérdése is jó eséllyel tükröz.
19/25 anonim válasza:
én szakszerű válaszokat szoktam adni főképp gyerekjólétis kérdésekben, mert ez a szakterületem, ebben dolgozom. És mégis le vagyok rendszeresen pontozva, mert egyesek szerint 'baromság', meg 'biztos nem úgy van', és a többi... ilyenkor azért kicsit felmegy a pumpám, mert hiába írom le a gyakorlati választ, hogy a kérdező mire számítson, ha a sok megmondóember lepontoz, mert "szerintem nem így van"...
20/25 anonim válasza:
18# én próbáltam egyszer vmit keresni a neten de 6 helyen 16 féle dolgot írtak. Nem fogod fel latom. Ez az oldal AZERT VAN H BÁRMIT!!!!!! KERDEZZEN AZ EMBER!? ERTED? Erdekes édesanyam azt sem tudja mi az h tuszorepedes meg dpo meg ilyenek megsem egy aberált kultúrálatlan majom. Hanem ertelmes , szerető nagymama. Aki a konyhában profi ha bioszból nem is. Sajnállak h ilyen szűklátókoru vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!