Két nap kesésnél a du 10es kazettás gyonyoru pozi, ma 2 perc utan tok halvany tesztcsík?!
Tudom.. jönnek a lebszások! Minek tesztelgetek? Találtam egy tesztcsíkot (10es) es imádom látni a 2. Csikot! De ez iszonyat halvány lett.. tudom én bajom minek csináltam meg. De erre nem számítottam
Ez egyebkent a 3.tesztem szval nem csináltam rémsokat
Ez kicsit aggaszt 5 hetesen nem kene leugorjon a teszt vonal? Vagy ilyen gagyik a neten one stepes tesztek? Remelem az oltások közt lesz erdemleges valasz is... 2 éve vartuk a sikert.. lehet h mégsem jött el a mi időnk? Dokihoz szerda este megyek!Nagyon koszonom
*elírtam, a One Step az tesztcsík volt, nem vizeletsugaras!
Az a baj h amelyik erosodott (kazettas) az is halványodott. Miert teszteltem.. tok.marha vagyok. Amúgy a digitális cb szerdán 2-3 hetest mutatott :/ nemtudom.mire szerda lesz kikaparom a falat
Koszonom. Azert kicsit megnyugtattál!!!!!:)
A csík az csík, ha halvány, akkor is 😀
A terhességi teszt nem alkalmas a hcg koncentráció mérésére, csak arra, hogy kimutassa, van-és hcg vagy nincs. Neked van, tehát terhes vagy, gratulálok!
Eleinte a csík erőssége nagyon függ a vizelet koncentráltságától. Ne aggódj.
Igen tudom de valamkt csak jelent h halványodik , nem?!:(
Koszi.:) kialszom vagy szerdán a doki megnyugtat. Bar sokat nem látunk majd.. csak petezsákot. De remélem pont jó merete lesz! Esetleg szikhólyagért imádkozom◇
Varnék ha varhatnék
2 éve várunk a babára. Már 4 hetesen beszeretett volna hívni h lásson de nem is voltunk itthon aztán ő ment betegszabira, az utróm épphogy kitart szerdáig de nagyon épphogy... szval nem.. nem varhatok nem.vagyok szerencsés esetben mint sokan masok h 7-8 hetig varjak. Sajnos ez van! Orulnek ha varhatnek elhiheted...... szval az egy dolog h te varnal.:)
Azóta "lehiggadtam" annyira azert nem stresszeltem de fura azert a teszt. Na mindegy nem tehetek mást mint várni varni
Még a hetfot es a keddet kell átvészelni aztán szerdan megyek. Remelem jó hírt kapok és szép petezsákom lesz esetleg szikhólyaggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!