Szerintetek baj, ha 2 hónapos babám napi kb 20 perc gyerekdalokat hallgat?
Igen,óriási baj! Visszafordíthatalanul megnyomorítod szegény gyereket!
Na,de most komolyan! Ugye nem kérdezted ezt komolyan?? Csak,mert a sógornőd nem ért egyet valamivel,még nem lesz szükségképpen rossz!!
baja nem lesz, de fölösleges, az igazi az, ahogy Te dúdolsz, énekelsz, mondókákat mondasz, azt szereti!
Ne kritizáld a hangodat, nem az Operaházban adsz elő - ő nagyon szert téged hallani - csak abból tanul, a többi csak zörej neki
(leköti és lebénítja a tudatát a technika- erről ír a fent említett Vekerdi eleget és igaza van. Éntudattal rendelkező lénytől -vagyis embertől- tud az ilyen kicsi tanulni!
(ha nem látna maga körül embert, képzeld, még a függőleges testhelyzetet sem venné fel! nemhogy beszélni, és szavakkal gondolkodni)
Az ember az emberré levést az embertől tanulja.
Nekem is rossz a hangom, így kb én is úgy tudok valamit énekelni, ha szól mellette, fejből a ritmust, semmit nem találok el, szóval abszolút megértem, hogy te is magabiztosabban énekelsz, ha van zenei aláfestés. Én is így fogom csinálni, a családban is ha összejönnek a nagyobb gyerekek, berakom a régi walt disney rajzfilmslágereket. Ők nem ismerik, én azzal együtt tudom a szövegét, hatalmas vidámkodások mennek ilyenkor.
Ha közben kacag a babád és tetszik neki, akkor én nem is foglalkoznék mások véleményével, neki tetszik, ez a legnagyobb visszajelzés :)
Az én kisfiam is youtube-ról hallgatja a gyerekdalokat, az ok egyszerű: nagyothalló vagyok, és nem tudok szépen énekelni. Semmi hátrányt nem látok, nagyon élvezi.
Este meg apuka énekelget neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!