Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne így...

Mit csináljak, hogy ne így éljem meg?

Figyelt kérdés

Elegem van!!! Elegem van abból, hogy minden az én nyakamba szakad, a gyerekek, a házimunka,a házkörüli munka, minden....

Nem tudom élvezni az életet. Mindent nyűgnek érzek..

Egyfolytában fájdalmaim vannak, fáj a mellkasom a fejem és még sorolhatnám. Szeretem a gyerekeinket de már nem bírom. Nem tudok elmenni sehova mert a férjem folyton fáradt. Nincsenek barátaim. Belefáradtam az egészbe...

2017. ápr. 30. 12:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az a "hármas" is te vagy, cuncika, látszik a százalékod és az írás stílusa is. Nem kell E/3-ban beszélned magadról.
2017. ápr. 30. 15:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Párom gépész technikus. 8 órát dolgozik!

Szerintem amúgy jobban is teszed, ha nem szülsz. A szülőség lemondással jár. Én vállaltam is. Csak tudod nem gondoltam, hogy csak magamnak szülöm őket.. :/

Amúgy a férjemmel jó a kapcsolatunk. Egyedül ez az apa szerep nem fekszik neki..

Most munkát keresek. Hátha az segít majd.

Egy és fél és 4 és fél évesek a gyerekek!!

2017. ápr. 30. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!