Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl az utolsó...

Hogyan éljem túl az utolsó heteket párom nélkül?

Figyelt kérdés

Alig látom,különélünk,és ritkán látjuk egymást,párom vidéken él én meg a fővárosban!Elvették a vonatkedvezményét és eléggé drága az út és ő sem keres sokat!Én meglátogatni nem tudom,mert nem tudok már utazni és sajnos a szülei hallani sem akarnak rólam és a babámról:(.A szívem szakad meg ettől az állapottól:(.

37 hetes vagyok és már nem bírom:!

2008. nov. 14. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

szia,

Hát érdekes a helyzeted....

Hány évesek vagytok?

A te szüleid nem segítenek rendezni a helyzetet?

Párod miért nem keres téged? Az nem kifogás, hogy keveset keres. Ha én menni akarok valakihez, akkor is megyek ha 2 napig nem eszek, de megteremtem rá a pénzt..

Eddig hogy oldottátok meg?

2008. nov. 14. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Kísértetiesen hasonlít a sorsunk, 38 hetes vagyok, hetente kb 2-szer tudunk találkozni, nehezen telnek az utolsó hetek, hiszen már nem megy olyan könnyen a kimozdulás. Én sokat olvasok, netezek, dvd-zek, hímzek. Ezek mennek még könnyen, ill. még vár a kisruhák vasalása, rendszerezése. Nincs valami hobbid, ami leköt? Tudom, hogy ilyenkor már egyre kevesebb dolog köt le, hiszen minden gondolatod a baba. Ha gondolod írj privit, szívesen meghallgatlak. Kitartás!
2008. nov. 14. 10:42
 3/9 A kérdező kommentje:

szia írtam privit!

köszi

2008. nov. 14. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nem gondolkoztatok az összeköltözésen? egyedül fogod nevelni a babát?

2008. nov. 14. 10:59
 5/9 A kérdező kommentje:
szia!9 hónapig együtt éltünk,de a tulaj eladta a lakást,amit béreltünk és nem tudtunk hová menni,hozzám nem jöhettünk,mert már így is 8-an vagyunk,hozzájuk sem,mert nem vagyok szívesen látott vendég!Egyébként 25 töltöm be!
2008. nov. 14. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ez így kemény, azóta se sikerült másik bérletet találni? igy csak szét fogtok menni...párod találna munkát a fővárosban? Bp-n biztos több a lehetőség az albérletekre,vagy szociális lakásokra.
2008. nov. 14. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Válaszoltam.
2008. nov. 14. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az egész terhességemet egyedül csináltam végig, mert 4 hónapos terhesen kiderült, hogy nem tudjuk egymást elviselni. Mindegy, hosszú... Hát kb. én is annyit csináltam végig, hogy filmeket néztem, sokat rajzoltam, neteztem, töltögettem le sorozatokat a netről, varrogattam, ilyesmik.

Amúgy én se igazán értem, hogy a párod miért nem keres Pesten munkát, én laktam a fővárosban, pont azért mert Pécsen nem találtam munkát, Pesten két hét alatt lett. Albérletet se nehéz ott találni, csak keresni kell. Szerintem meg kéne próbálnotok, mert ennek így nem lesz jó vége.

2008. nov. 14. 20:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Pesten dolgozik,de az albérlet sem olcsó és hitelt is öngyilkosság most felvenni!
2008. nov. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!