Hogyan éljem túl az utolsó heteket párom nélkül?
Alig látom,különélünk,és ritkán látjuk egymást,párom vidéken él én meg a fővárosban!Elvették a vonatkedvezményét és eléggé drága az út és ő sem keres sokat!Én meglátogatni nem tudom,mert nem tudok már utazni és sajnos a szülei hallani sem akarnak rólam és a babámról:(.A szívem szakad meg ettől az állapottól:(.
37 hetes vagyok és már nem bírom:!
szia,
Hát érdekes a helyzeted....
Hány évesek vagytok?
A te szüleid nem segítenek rendezni a helyzetet?
Párod miért nem keres téged? Az nem kifogás, hogy keveset keres. Ha én menni akarok valakihez, akkor is megyek ha 2 napig nem eszek, de megteremtem rá a pénzt..
Eddig hogy oldottátok meg?
szia írtam privit!
köszi
szia!
nem gondolkoztatok az összeköltözésen? egyedül fogod nevelni a babát?
Én az egész terhességemet egyedül csináltam végig, mert 4 hónapos terhesen kiderült, hogy nem tudjuk egymást elviselni. Mindegy, hosszú... Hát kb. én is annyit csináltam végig, hogy filmeket néztem, sokat rajzoltam, neteztem, töltögettem le sorozatokat a netről, varrogattam, ilyesmik.
Amúgy én se igazán értem, hogy a párod miért nem keres Pesten munkát, én laktam a fővárosban, pont azért mert Pécsen nem találtam munkát, Pesten két hét alatt lett. Albérletet se nehéz ott találni, csak keresni kell. Szerintem meg kéne próbálnotok, mert ennek így nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!