Hogy vagytok 35. -36. hétben járó kismamik? Ki hogyan tölti az utolsó heteket? Mindenkinek Boldog babóvárást és könnyű szülést kívánok!
Szia!
Mi a hétvégén vágtuk cakkra-pakkra a szobácskáját és a kisruháit is.Ma is mostam és vasaltam még,de marad holnapra is egy kevés.A kórházi csomag már készen áll úgyhogy mehetünk akármikor ha kell mert minden készen áll.
Vannak derék,láb,kéz és hát fájásaim na meg persze a pocak is szokott fájni de kibírható.Amúgy egyre jobban érzem azt hogy "teher" kezd lenni,úgyhogy abban bízok jövőhétvége fele már kibújik a kisdrágám.És te hogy vagy?Írj magadról valamit.
Sziasztok!
Én eddig angol tanfolyamra jártam. Ma megyek utoljára. Most már csak és kizárólag vele akarok törődni, én is szeretném kihasználni még ezt a néhány hetet, amíg "csak az enyém". Már én is mindent össze készítettem, kórházi csomagot, nekem is, meg a kisfiamnak is. A szobája már kész van egy ideje, bár az utolsó mosni, vasalni való dolgok még a héten lettek készen. Már borzasztóan várjuk, hogy jöjjön, nagyon kíváncsiak vagyunk rá, pedig panaszom az annyi van, hogy jön a savam, fáj a derekam, hátam és a hátamon nem tudok feküdni, mert nem kapok levegőt. De alapjában véve mondhatni, hogy teljesen jól vagyok!!
Boldog babavárást mindenkinek, és nagyon könnyű szülést!!!!!!!
A szobája+ruhája már nálunk is készen van! Ma tudom meg a vizsgaeredményem, ha sikerült akkor 30án még hátra van egy szóbeli vizsga! Ha nem akkor tankönyv helyett babakönyveket fogok olvasni!
Néha úgy érzem, hogy sütni-főzni+takarítani akarok! S akkor persze egyszerre csinálok meg mindent,estére hulla vagyok! Máskor meg arra nehezen veszem rá magam, hogy elmosogassak!
Két héttel ezelőtt minden nap csináltam egy sütit, s az ebéd is 3szor egy olyan étel volt amit még nem is főztem! Tele voltam energiával!
A héten törölgetésre alig bírtam rászánni magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!