Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvált anyucik! A válásotok...

Elvált anyucik! A válásotok okozott nagyobb maradandó sérülést a gyermeketeitekben?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy tűnik, hogy a kapcsolatunk teljesen megromlott a párommal. 1 éve próbálunk tenni érte, de már nem megy... van egy 15 hónapos kislányunk. Érte nagyon aggódom, megszakad érte a szívem..

Nálatok hogyan viselték ezt a gyerekek?

2017. ápr. 29. 17:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#7: Nem haragszom, nem tűrném el magam se, ha megpofoznának, én csak leírtam ahogy gyerekfejjel harcoltam a szüleim házasságáért, ettől függetlenül mindenki azt csinál, amit akar. Azért persze sajnálom, ha válásról hallok, főleg ahol kisgyerek van. Anyósomék is elváltak, amikor a párom még baba volt, vagyis kirúgta apóst, amiért nem úgy viselkedett, mint egy családos ember. Apósomat ez a döntés felrázta, utána megemberelte magát. Hátha nálatok is ez történik.
2017. ápr. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!