Kislánynak az Auróra név? Mit gondoltok? Elfogadott? Hogyan reagálnátok, ha ilyen nevű kislánnyal találkoznátok?
Eltalaltad, videki vagyok, es egyben a 4. valaszolo. Szerintem kicsit tultolod, mert videken ugyanugy elfogadott a furcsa nev.
Legalabbis felenk.
Még mindig jobb mint a Kleopátra, Dzsindzser félénél.
Ismerek egy családot, ahol három lány van, Kamilla, Auróra és Nikolett. Náluk is elég vegyesek a kategóriák :D
Szép név.
Persze faluban a Bori, Rozi, Piri, Sári, meg hasonlók mennek. Nekem azok nem tetszenek.
A Dzsenifer és Dzsesszika nevektől is falra mászok.
Magyarországon túl idegen hangzású, de a Hajnalka gyakori, a Napsugár pedig egy köznév.
Utolsó, nem vagy te egy kicsit előítéletes? Én faluban lakom, de egy sincs az általad felsorolt nevekből. Viszont van bőven Mira, Kira, Kiara, Zara, Amira, Benett, Noel, Nolen.
Ezek között a nevek között az Auróra kifejezetten gyönyörű és kedves név.
Napsugár egy köznév.
meg az Erika, Hanga (az is egy virág), Virág, Rózsa, Ibolya, Kamilla, Boróka (volt évfolyamtárs), stb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!