Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislánynak az Auróra név? Mit...

Kislánynak az Auróra név? Mit gondoltok? Elfogadott? Hogyan reagálnátok, ha ilyen nevű kislánnyal találkoznátok?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 18:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

Én egyszer hallottam egy kisebbségi családnál,hogy rászóltak a gyerekre. Elég furcsa volt egy ilyen méltóságteljes névhez a hang, amit megütöttek.

Nekem is egy kishercegnő ugrik be róla, vékony szöszke lány. Nem rossz, a rori becézés kifejezetten tetszik.

Határeset.

2017. ápr. 24. 19:35
 12/34 anonim ***** válasza:
66%
Nekem csak a nemzetközi kiejtése nem tetszik, mert mi mindig úgy hallottuk "óróra". Sajnos nekünk ez is szempont, mivel az apja amerikai.
2017. ápr. 24. 19:50
 13/34 anonim ***** válasza:
90%
Tetszik ☺
2017. ápr. 24. 20:11
 14/34 anonim ***** válasza:
58%

Nem tetszik.

Nem reagálnék semmit, ma már mindenhol ilyen számomra fura és különleges nevekkel találkozom.

2017. ápr. 24. 23:44
 15/34 anonim válasza:
98%

Jaj, hagyjátok már ezt az átlagnál eggyel különlegesebb név, akkor az élete végéig cikizni fogják-dolgot, nekem egyedinek számító nevem van, soha nem cikiztek, ellenben kisgyerek koromban cikizték egy szeplős, egy szemüveges osztálytársamat, egy Réka nevűt Békáztak a neve miatt, meg egyet piszkáltak még néha, akinek más volt a vallása. Erről ennyit.

Világ életemben imádtam a nevemet, illik hozzám, élőben is dicsérik, felnőttként is. Azt gondolom, mivel egyszer kiírta itt valaki névötletként az enyémet, és minden volt szegény jövendőbeli anyuka, csak ember nem, hogy ismeretlenül, név és arc nélkül egész máshogy álltok adott névhez, mint amikor látjátok a babakocsiban aludni vagy a játszótéren rohangálni az Auróra/Rori nevű kislányt. Élőben is az anyuka szemébe mondanátok, hogy elcseszte ennek a szerencsétlennek az életét a szar ízlésével? Ugye, hogy nem.

Szép név. Szerintem is hercegnős, illetve nőies inkább. El tudom képzelni kislánynak, de tizenévesnek és felnőtt nőnek is simán. A világon semmi gond nincs vele.

2017. ápr. 25. 03:17
 16/34 anonim ***** válasza:
22%
Akkor màr inkàbb Hajnal, Hajnalka. Ugyanazt jelenti, mégsem b..za az ember fülét!
2017. ápr. 25. 06:55
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép az Auróra, de nem tetszik a Rori becézés (beleakad a nyelvem is, meg inkább mesefigurához illik). Más becézést viszont nem ismerek hozzá.
2017. ápr. 25. 07:35
 18/34 anonim ***** válasza:
62%

Nekem tetszik.

Tudod, normális helyeken, pl. nagyvárosokban nem akadnak fel a millió név között egy ilyenen. Falun megy a sápítozás, itt is olvashatod. Olyan nevetséges.

Én meg 0%-os leszek, mert igazam van.

2017. ápr. 25. 08:29
 19/34 anonim ***** válasza:
30%

Utolso, korlatolt es undorito a kommented.

Ja. Es nem, nincs igazad;)

Attol fuggetlenul meg lehet, hogy 0 leszel;))

2017. ápr. 25. 08:34
 20/34 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó: eltaláltam, vidéki (származású) vagy? :)))))

Én is. Ezért TUDOM, hogy ez így van. Csak én a birkákat, akik felnőtt létükre képesek sápítozni egy idegen gyermek nevén, nem védem és bunkónak tartom. Inkább azon gondolkozz el, hogy te miért nem cselekszel hasonlóan.

2017. ápr. 25. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!