Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A táppénz összegét beszámítják...

A táppénz összegét beszámítják a gyedbe?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés volt már az oldalon, de egyértelmű választ egyik se adott. Júniustól jár nekem a gyed, ezek szerint a tavalyi évet veszik alapul. Tavaly július közepétől táppénzen voltam, december végén szültem. Nemrég beszéltem az OEP-pel, és azt mondták, hogy nem számít bele, de képtelen volt normálisan válaszolni a kérdéseimre. Máshol meg azt olvastam, hogy beleszámít, mert akkor is biztosított voltam. Most nagyon meg vagyok rémülve, mert ha nem számít bele, kb. 55.000 Ft-ra jön ki havonta, én meg kb. 90.000-re számítottam, egyedül nevelem a gyerekemet, ez a pénz még a rezsire is se lenne elég!
2010. máj. 14. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm a segítséget!!!
2010. máj. 18. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!