Milyen neveket adnátok ikerlányoknak?
Figyelt kérdés
Eddig ezekre gondoltunk:
Adrienn - Nikolett
Andrea - Ramóna
Kiara - Leila
Leila - Flóra
Liza - Zita
Dóra - Nóra
Mi a véleményetek? :)
2017. ápr. 21. 15:16
21/27 anonim válasza:
A Kíra név nem tetszik kérdező?
22/27 anonim válasza:
A Flóra full ocsmány név,nehogy azt add neki
Hát lehet nem a legszebb de sokkal szebb mint egy Kiara vagy Kira utolsó... a Flóra legalább embernév.
23/27 anonim válasza:
Kiara - imádom, de otthon nem adnám.
Ezek közül Flóra és Nikolett, vagy Ramóna.
Összecsengőt NE, így is állandóan versengeni fognak, merthogy mindenki! összetéveszti meg egyként kezeli őket
24/27 anonim válasza:
ezek közül nekem ez tetszik: Leila - Flóra
25/27 anonim válasza:
Ha nekem lesz egyszer egy lányom vagy Emma Mirának, vagy Ingridnek fogom hívni
26/27 anonim válasza:
Ikrek esetében nekem tetszenek az alliteràló nevek, mint pl Laura- Linda vagy Luca, Regina- Ramóna de semmiképp nem adnék olyan neveket amiknél alig egy betű eltérés van mint pl Dóra- Nóra, Zita- Rita . Irtó bugyuta, nevetséges. Kiara- Leila- Liza és hasonló nevek borzalmasak. Nekem túl külföldi, a hangzàsuk sem tetszik egyàltalán. A Nikolett tucatnév. Nem adnàm. Anno a 25 fős osztàlyunkban 5 volt. 4 helyen jàrtam pl àltalànosba, mindenhol min. 2 Niki osztàlytàrsam volt.
27/27 anonim válasza:
Ezek közül egyedül az Adrienn - Nikolett vállalható.
"A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad."
Most már nem. A neveid miatt. Mira ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!