Ilyen esetben bevonható-e valamilyen gyermekvédelmi szerv, illetve ki ellen lépnének fel?
Figyelt kérdés
3 hónapja fedezethiány miatt az áramszolgáltató nem tudta levenni az aktuális összeget a számláról. Nem vettük észre, ma kikapcsolták az áramot. Felhívtam őket, hogy oké, mi nem figyeltünk (soha máskor nem volt elmaradás, itt se a fizetési hajlandóságunkon múlott, figyelmetlenség volt), befizettük a büntetést és az elmaradást.
Mivel a szivattyú is árammal megy, fűtés sincs. Kifejezetten kértem, hogy ha már befizettük, sorolják előre a visszakötést, mert kisgyerek is van a háztartásban. Visszautasították, mondván a munkalapokat sorrendben adják ki.
Ilyen esetben sincs méltányossági eljárás??
Ezt az egy esetet leszámítva évek óta és a kimaradt számla után is mindig időre fizettünk.
2017. ápr. 21. 00:25
11/14 anonim válasza:
Ohh, látom, közben megoldódott. Éljen. :)
12/14 anonim válasza:
Legközelebb figyeljetek..és az nem jutott eszedbe hogy lehet egy kisgyerekes család jött volna, akiktől te a hisztiddel elvetted a jogos lehetőséget hogy még ma legyen áramuk? Ilyenekre nem gondolsz kérdező?
13/14 A kérdező kommentje:
Mi voltunk most a kisgyerekes család.
2017. ápr. 21. 19:08
14/14 A kérdező kommentje:
Magam miatt letojtam volna, én eleve nyitott ablaknál alszom minuszokban is és kifejezetten bírom, szeretem a hideget. A gyerek miatt volt sürgős.
2017. ápr. 21. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!