Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék tenni a borotválás...

Mit tudnék tenni a borotválás utáni irritáció ellen a nemiszervem körül?

Figyelt kérdés

Leborotváltam a nemiszervem körüli részt, mivel már túl hosszú volt és most nagyon zavaró viszkető, égető érzésem van. Mit tudnék tenni ellene? Ez szokott lenni hónaj borotváláskor is. Mit nem csinálok jól?

Lányok, tőletek szeretném még azt kérdezni, hogy hogyan vonzóbb egy fiú alsó része, teljesen szőrösen vagy csupaszon? Arra gondoltam szakálnyíróval levágom egészen rövidre az úgy szexi?

18/f

2016. jún. 10. 18:15
 1/6 anonim válasza:
kend be a leborotvált területet hidratáló krémmel napi 2-3x, vagy borotválkozás utáni balzsammal.
2016. jún. 10. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Szépen elbasztam a kategóriát.

Bekentem after shaveel de nem segített. A hidratáló az hogy néz ki, biztos van itthon csak nem tudom melyik az.

2016. jún. 10. 18:30
 3/6 anonim válasza:

egyből vágás után bekented? mert úgy hatásos, utána már késő. én úgy szoktam, hogy borotválkozás után egyből bekenem, és még a rákövetkező 2 nap reggel-este.

amúgy hidratáló sok féle van, keress valami krémet amire rá van írva. kérd meg valamelyik női családtagnak biztos van, mondd azt, hogy a hónaljadra kell:D

2016. jún. 10. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A testápoló is megteszi.
2016. jún. 11. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Babapúderrel kend (szórd be)! Évek óta használom rögtön borotválás után.Soha nem ég,pattog ki!
2016. jún. 12. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Olyat honnan tudok szerezni?
2016. jún. 19. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!