Mit tudnék tenni a borotválás utáni irritáció ellen a nemiszervem körül?
Leborotváltam a nemiszervem körüli részt, mivel már túl hosszú volt és most nagyon zavaró viszkető, égető érzésem van. Mit tudnék tenni ellene? Ez szokott lenni hónaj borotváláskor is. Mit nem csinálok jól?
Lányok, tőletek szeretném még azt kérdezni, hogy hogyan vonzóbb egy fiú alsó része, teljesen szőrösen vagy csupaszon? Arra gondoltam szakálnyíróval levágom egészen rövidre az úgy szexi?
18/f
Szépen elbasztam a kategóriát.
Bekentem after shaveel de nem segített. A hidratáló az hogy néz ki, biztos van itthon csak nem tudom melyik az.
egyből vágás után bekented? mert úgy hatásos, utána már késő. én úgy szoktam, hogy borotválkozás után egyből bekenem, és még a rákövetkező 2 nap reggel-este.
amúgy hidratáló sok féle van, keress valami krémet amire rá van írva. kérd meg valamelyik női családtagnak biztos van, mondd azt, hogy a hónaljadra kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!