Anyukák, megengedhetitek magatoknak, amit szeretnétek?
Sajnos egyedulallo szulo lettem, igy nem engedhetek meg magamnak kb. semmit. Multkor vettem egy fagyit a McDonaldsban, es utana lelkiismeret furdalasom volt miatta, hogy zoldseget vagy kenyeret kellett volna inkabb venni belole.
Tanultam, diplomam van, de olyan szakma ahol nem epp magas a fizetes.
Gyerek elott ? Egzotikus utazasok, draga orak, penztarca ket havi fizetes arabol , legdragabb smink ( Chanel, Guerlian stb. ) .
Hat igy jartam, remeljuk most mar jon jo is.
Most már igen. A nagyobbik 7 a kicsi 4 éves, nagyjából idénre jöttünk úgy rendbe anyagilag, hogy ne kelljen számolgatni az utolsó forintokat a hónap végén. De emlékszem volt olyan, hogy az utolsó pár ezer forint ment el a most már nagylányom krupp elleni kúpjára a hónap legvégén.
Idén emeltek fizetést nekem is, a párom is váltott és most kényelmesen meg tudunk élni a fizuból és félre is tudunk rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!