Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összeomlott az életem, rossz...

Összeomlott az életem, rossz viszonyba vagyok a szüleimmel és terhes lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok. Az utóbbi időben elég sok konfliktusom van a szüleimmel, családommal . Annyira,hogy többször nyúltam már alkoholhoz is...hozzám vágják hogy szerencsétlen vagyok, haszontalan meg hülye...mikor mindent megteszek nekik amit csak tudok. A szakomat nem szeretem, váltani akartam, de nem mertem lépni. Régen depresszióval küzdöttem, anorexiával és bulimiával..állandó megfelelési kényszereim vannak. Emellé még terhes lettem pharmatex mellett, mikor a barátom még csak belém sem élvezett, direkt mert hallottam hogy a pharmatex nem a legmegfelelőbb fogamzásgátló. A barátommal fél éve vagyunk együtt csak..de nem sok jövőt látok kettőnknek. Anyámnak én is púp vagyok a hátára... nem merem elmondani neki. Elvetetni semmiképpen nem akarom.. Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve...
2017. ápr. 18. 17:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is voltam bulímiás, később parti-drogokat használtam, de mindez hál'Istennek elmúlt. Viszont akkoriban normális párom nem volt, így sajnos lett abortuszom, amit iszonyúan megbántam. Anyukám sajnos nem tudott a várandósságomról, mivel nagyon rossz lett vele a viszonyom kiskamasz koromtól egész sokáig. Aztán amikor sokkal később megszületett a tervezett kislányom, ő elkezdett mindent "bepótolni", amit velem talán elszúrt. Rajong a gyerekeimért, és én hálás vagyok ezért, így az elmúlt 8 év alatt lassan, fokozatosan javul a viszonyunk. Kívánom, hogy neked is beleszeressenek a szüleid a kicsibe. Akárhogy is, a párod nagyon nagy kincs!!, kapaszkodjatok össze mindenben! És bátran telefonáljatok olyan szervezeteknek, akik segítséget ajánlanak! Mindjárt küldök egy linket is, ha sikerül :-)
2017. ápr. 20. 10:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Itt a link a segítségről:

[link]

2017. ápr. 20. 10:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Olvassátok már el, hogy mit ír magáról a kérdező!

Nem gyesre, meg Jézusra, meg mittoménmire van szüksége, hanem orvosra, aki kezeli a mentális problémáit, hogy egészséges anyja legyen a gyerekének.

2017. ápr. 21. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!