Összeomlott az életem, rossz viszonyba vagyok a szüleimmel és terhes lettem. Mit tegyek?
Gyereket a semmibe nem szabad szülni.
Ilyen fiatalon, egyetemistaként gyerek..
Nem pártolom az elvetetést, de szerintem ez lenne a legésszerűbb ötlet részedről.
Alkoholhoz ne nyúlj, beszéld meg a problémáid a szüleiddel, mondd el nekik a terhességet. Lehet melléd állnak és segítenek dönteni.
De szerintem ez akkor sem a legjobb neked, sem a gyereknek aki ott növekszik a hasadban, hogy megtartsd.
Gondold át, hogyan tudnád megteremteni a picinek az életet.
Hol tudtok lakni, miből tudtok élni. Az egyetemi támogatás elég-e kettőtöknek? Valaki melletted tud-e állni ha gondjaid vannak?
Sokakat olvasom itt, hogy egyedül nevelik a babát. Biztosan marha nehéz, de ha te tudod vállalni akkor legyen azon minden erőd..
És mindenképp mond el a családodnak. Később úgy is kiderülne..
Nem értitek, hogy nem kapartatja el?
Kérdező, most el vagy keseredve, érthető, de majd szépen összeszeded magad. Egyetem mellett tudsz dolgozni, és apja is azért van a gyereknek, hogy veled együtt megoldja a helyzetet. Dicséretes, hogy meg akarod tartani, és hidd el, az első sokk után megoldást is fogsz találni. Ennyi erővel ne szüljön senki, akinek nincs háza, kocsija, vastag bankszámlája? Akkor a sok károgó abortusz-mániás meg se lett volna.
nem értem, miért kell abortuszta rábeszélni, ha világosan leírta a kérdező, hogy semmiképp nem veteti el.
kedves kérdező, ha megtartod a babát, 2 választásod van: vagy örökbeadod, ezzel biztosítva neki szerető szülőket babához kellő anyagi háttérrel
vagy összekapod magad és segítséget kérsz, akár válságterheseken segítő alapítványoktól is. A pároddal félre teszitek a nézeteltéréseiteket, és a baba érdekében összefogtok, és megtesztek minden tőletek telhetőt, hogy jó helyre érkezzen a picur.
az meg, hogy 20 éves vagy, nem vészes, én is annyi idős egyetemistaként szültem.
Ajánlom továbbá, hogy érdeklődj a diplomás gyed iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!