Szuper ajándék ötlet 9 hònapos kislánynak kb 20. 000 ft-ért?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 19:54
1/8 anonim válasza:
20eft a szüleinek amiből azt vesznek amire szüksége van a gyereknek
3/8 anonim válasza:
Ugrálp zebra, hintaszék(gy.méret) ill minden ami egyensulyérzéket fejleszt
4/8 A kérdező kommentje:
Èn vagyok az anyja...
A másik kettö vàlaszadònak köszi 😊
2017. ápr. 17. 20:35
5/8 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki 1 db játékot, a többiből meg menjetek el kirándulni. Hidd el, egy ilyen kisgyerek még nem értékeli a drága cuccokat, felesleges rá ennyit költeni. Még akor is, ha bőven telik rá.
6/8 anonim válasza:
En tudod, mit csinsltam amikor epp nem volt otletem? Elmentunk egy jatekboltba es ott hamar kiderult mi tetszik neki igazan :)) Ami elol nem tudtuk elhuzni, amit le sem akart tenni, amirol le sem akart szallni :)
7/8 anonim válasza:
Van ilyen zenélő,mozgó golyó ( nekünk vtech-es). 11 hónapos múlt a fiam, de imádja még mindig. Számok vannak a gombokon,meg állatok. Kis dalokat énekel, meg szalagok vannak a tetején. Regio-ban vettem 10 ezerért, két nappal később 8-ért láttam az intersparban is. Soknak tűnik egy játékért, de hosszasan eljátszik vele, forgatja,nézegeti,pörgeti a tetején a katicát, szóval szerintem jó vétel volt. Más márkát lehet találni olcsóbban.
8/8 anonim válasza:
Ha kertes házban laktok, akkor nagyon jó a babakarám! A lányom ott tanult járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!