Mi a véleményetek ezekről a bulikról?
Tejfakasztó buli,névadó buli
A névadó buliig nem tudnák meg a baba nevét, nem túl sokára lenne a születése után
Ez fordítva van.
Soha nem az ok miatt van buli, hanem a bulihoz keresnek okot az emberek.
akiknek az életük nem egy nagy buli
Tőlem mindenki úgy bulizik, ahogy akar.
Nekem ez az időszak nem a kikapcsolódásról szólt, az apjának meg nem volt ilyesmire igénye, úgyhogy nálunk nem voltak. De ha valakinek ez fontos, pluszt ad, szórakoztatja, akkor hajrá.
Újabb ok a piálásra.....
Első gyereknél még tok mindegy, de a másodiknál már nehezményeztem, hogy inkább lepasszolta a fiát, hogy tejfakasztó bulit tarthasson.
Bizony a gyerek lemondással jár, csak sok férfi szerint elég, ha az anya mond le dolgokról......
Névadó buliról eddig nem hallottam.
Tejfakasztót nálunk is lesz, amíg a kórházban leszek. Nem kell rögtön nagy lerészegedésre gondolni... Nálunk ez annyit jelent, hogy a család férfitagjai és a közeli barátok összejönnek egy délután, lesz sör, üdítő, szendvics, és koccintanak a baba és a mama egészségére, gratulálnak az apukának.
Persze csak ha minden rendben lesz. Ha bármi baj lenne (és nagyon remélem, hogy nem lesz)... akkor biztosan nem lenne semmi ilyesmi.
A tejfakasztó bulit szokásosan apuka tartja - ha van rá igénye - családtagokkal vagy barátokkal, amíg anyuka a kórházban van.
Névadó szerintem az, amit keresztelő helyett szoktak tartani, és templom helyett az önkormányzatnál lehet leszervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!