Az óvodai/bölcsödei családlátogatásba kötelező beleegyezni?
Állítólag felvétel után kimennek mindenkihez családlátogatásra, hogy egyénileg lehessen a gyermekről beszélgetni, stb.
Mi lenne, ha ezt a szülő elutasítja?
Szerintem ilyenkor nemcsak arról szól, hogy körbenéznek hanem ismerkednek a gyerekkel otthoni körülmények között, így kicsit oldottabb a dolog,mintha mindjárt az ovi első napján találkoznak.
Amúgy nem arra kiváncsiak hogy milyen színű a fal, inkább hogy van-e külön ágya, játékokat megnézik, kicsit játszanak vele, illetve te is mesélsz róla hogy milyen a gyereked mit szeret és mit nem, hogy szereti ha szólítod, becézitek-e ilyesmi. De ha nagyon gáz a helyzet pl most költöztetek, ahogy itt valaki írja akkor szerintem semmi szégyelni való nincs ha mondod nekik, hogy inkább később jöjjenek, nálunk augusztusba volt a bölcsibe és az oviba is családlátogatás, Nem tudom nálatok még mennyi idő, de lehet addigra meg is oldódig valamennyire az ok. Meg szeritnem ha elmondod hogy mi az okod nem lesz gond, lehet majd később mennek pár hét múlva.
A bölcsiben azt láttam, hogy gazdagék gyerekeivel kivételeznek, ezért.
Semmi köze ezek után egy intézménynek sem az életszínvonalunkhoz, így érzem.
És semmi haszna nem volt, a gyereket ettől függetlenül tévesen ítélték meg.
Köszi a válaszokat
Véletlen emeltem ki a kérdést , ill ki sem emeltem, nem értem hogy kerül ide
Milyen szépen és jol hangzik.
Csak ez a skatulyarendszer ne lenne mellé.
Tanulok én is. Mert ahogy ez megy bölcsiben, iskolákban is..egy szülőnek is jol kell pokerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!