Az óvodai/bölcsödei családlátogatásba kötelező beleegyezni?
Állítólag felvétel után kimennek mindenkihez családlátogatásra, hogy egyénileg lehessen a gyermekről beszélgetni, stb.
Mi lenne, ha ezt a szülő elutasítja?
Én azért utasítottam el, mert akkoriban költöztünk, alig volt bútorunk, és az aprócska lakásnak csak egy szobája volt használható, a gyerek pedig rákapott a falfirkálásra. Nem volt pénzem kifestettni, leültetni 3 embert 16 nmes amerikaikonyhás nappaliban, amiben egy ágy és egy kanapé is be volt zsúfolva a sarokban meg ruhahegyek álltak. Az egész egy nyomortelepre hasonlított a falfirkákkal.
Semmi kedvem nem volt magyarázkodni, annyit mondtam, hogy még nem szoktuk meg az új helyet, mert nemrég költöztünk. Még 1x bepróbálkoztak, de végül a beszoktatás után már nem volt értelme.
Le lehet pontozni, de nem a csóróság miatt nézett ki így a lakás, hanem mert a lakás megvétele után a felújításra szánt összeget alábecsültem és felhasználtam az összes tartalékot. Ez nem az albiról albira mászkálós spórolós szint, volt egy rossz hónapunk, mert elköltöttem többmilliót és kész.
Senkinek semmi köze hozzá, miért nem akarok a lakásomba hívni idegeneket.
Aki veri a gyerekét vagy elhanyagolja vagy mocsokban él, az úgyis illedelmes lesz és puccbavágja a helyet, ahol élnek, arra az egy órára. Szerintem a világ legfeleslegesebb dolga a látogatósdi, egyedül arra jó, hogy a gyerekkel megbarátkozzon a nevelőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!