Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az óvodai/bölcsödei családláto...

Az óvodai/bölcsödei családlátogatásba kötelező beleegyezni?

Figyelt kérdés

Állítólag felvétel után kimennek mindenkihez családlátogatásra, hogy egyénileg lehessen a gyermekről beszélgetni, stb.

Mi lenne, ha ezt a szülő elutasítja?

2017. ápr. 15. 00:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Egy 2015- ös cikkben azt olvastam,ha nem teszi lehetővé a szülő a családlátogatást,az intézmény megtagadhatja a felvételt.
2017. ápr. 15. 04:41
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Én elutasítottam, kicsit mogorvábbak voltak.
2017. ápr. 15. 06:28
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, hogy kötelező-e? De aki nem egyezik bele, annál nincs minden rendben otthon. Különben nem félne a látogatástól.
2017. ápr. 15. 07:22
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Bölcsödeibe belementem az ovisba nem semmi gond nem volt belőle.
2017. ápr. 15. 07:51
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Miért akarod elutasítani? Nem kekeckedni akarok, csupán érdekel.
2017. ápr. 15. 08:04
 6/17 anonim ***** válasza:
29%

Én azért utasítottam el, mert akkoriban költöztünk, alig volt bútorunk, és az aprócska lakásnak csak egy szobája volt használható, a gyerek pedig rákapott a falfirkálásra. Nem volt pénzem kifestettni, leültetni 3 embert 16 nmes amerikaikonyhás nappaliban, amiben egy ágy és egy kanapé is be volt zsúfolva a sarokban meg ruhahegyek álltak. Az egész egy nyomortelepre hasonlított a falfirkákkal.

Semmi kedvem nem volt magyarázkodni, annyit mondtam, hogy még nem szoktuk meg az új helyet, mert nemrég költöztünk. Még 1x bepróbálkoztak, de végül a beszoktatás után már nem volt értelme.

2017. ápr. 15. 08:21
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem kötelező, de ha vissza utasitod, akkor feltételezik, hogy takarítani valód van. Jobban fogják figyelni a gyereket és értesítik a gyamhivatalt, ha valamit gyanúsnak találnak. Legalábbis a hugomeknal így megy -bolcsodeben kisgyermeknevelo.
2017. ápr. 15. 08:27
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
Pont ezért kérdezem, amit az utolsó is írt, mert én is tudok hasonló esetekről ☹
2017. ápr. 15. 08:32
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem, de akkor jogosan hiszik, hogy takargatsz valamit, ugyhogy majd ne lepodj meg ha ertesitik a gyamugyet.
2017. ápr. 15. 09:41
 10/17 anonim ***** válasza:
21%

Le lehet pontozni, de nem a csóróság miatt nézett ki így a lakás, hanem mert a lakás megvétele után a felújításra szánt összeget alábecsültem és felhasználtam az összes tartalékot. Ez nem az albiról albira mászkálós spórolós szint, volt egy rossz hónapunk, mert elköltöttem többmilliót és kész.

Senkinek semmi köze hozzá, miért nem akarok a lakásomba hívni idegeneket.

Aki veri a gyerekét vagy elhanyagolja vagy mocsokban él, az úgyis illedelmes lesz és puccbavágja a helyet, ahol élnek, arra az egy órára. Szerintem a világ legfeleslegesebb dolga a látogatósdi, egyedül arra jó, hogy a gyerekkel megbarátkozzon a nevelőnő.

2017. ápr. 15. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!