Az ekcéma eggyik pillanatról a másikra alakul ki?
Nem a gyermekeimről van szó, hanem rólam de itt talán többen vagytok akik hozzá tudnak szólni.
Tegnapelött kijött a kezemen az ekcéma. Tegnapra az oldalamon is. Ma délutánra a hasam és a hátam lett olyan. Most vettem észre, hogy már a mellem is az ami délután még nem volt. Ilyen hamar kijön, hogy délután nincs semmi estéra meg egy nagy folt?
Fiamnak is ekcémás volt az egész teste, de elmúlt neki és nem emlékszem, hogy jött ki neki. A vitaminos krémmel kenem amit a fiam kapott. Majd holnap bemegyek a patikába elocomos krémér.(hátha adnak hogy majd kedden beviszem a receptet)
Kijöhet egyik napról a másikra, dr szerintem ennyi helyen valami irritáció okozza, vagy stressz (?)
Sensitiv a mosószer meg az öblítő? vegyszerekkel közvetlen érintkezik a bőröd? mindenképp menj el orvoshoz mert sok bőrbetegség hasonlíthat az ekcémára...
Szerintem ez inkább valami csalánkiütés féle lehet (hacsak nem kaptál el valami fertőző betegséget, ami kiütéssel jár).
Ettél valami újdonságot, vagy valamiből nagyon sokat? (Pl. epres joghurt.) Vagy nem használsz új mosószert/szappant/tusfürdőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!