Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mennyit tudtok...

Anyukák, mennyit tudtok aludni egy nap folyamán?

Figyelt kérdés
Mekkora a babátok/kisgyereketek, milyenek az alvási szokásai, és milyen a tietek mellette? Mennyi a legtöbb, amit egyhuzamban tudtok aludni? Van-e segitségetek, és mennyi? Mondjuk heti szinten? Szeretném tudni kb mire számíthatok, ha lesz gyerkőc, minél többen írjatok :)
2017. ápr. 14. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem nagyon rossz alvóak a gyerekeim. a nagyobbik lányom most 2,5 éves...születésétől 6 hós koráig nappal 2*30 percet aludt :( éjszaka is minimálisat a hasfájástól...aztán 6 hósan ez megjavult, de azóta is kel éjszakánként egyszer...de legalább nappal alszik. szóval ezidáig kb. 8 órát simán tudtam aludni 4 órás részletekben. Az első félévben inkább 5 órákat 2+3 órás részletben (hiszen a nappali "alvásai" számomra nem jelentettek alvást)

aztán jött a rock'n'roll a kistesóval :) a nagy még mindig kel éjjel. a kicsi cicifüggő, 4-5ször megyek be hozzá éjjel...nappal ugyan alszik mindkettő most már rendesen, de sosem egyszerre :((

most körülbelül 3. hónapja napi szinten 3-4! órát alszom :( ez borzalmas, a férjem aggódik is értem, mert hosszútávon ez nagyon káros az egészségre...mivel már elég idős a lányom, most leszoktatom már az éjjeli ciciről

2017. ápr. 14. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Két hónapos a kicsi. Nappal már nem alszom. Kb egy hónapos koráig nappal is lefeküdtem vele délután.

Este 8 körül fürdés, utána magától elalszik. KB éjfélkor kel, aztán 4-kor és 7-kor. Anyatejes, de elrontottam, üvegből is eszik, így minden szopcsi után fejnem kell. Max 7 órát alszom több részletben, kb kétórás etapokban. Tegnap fel 2ig aludt hajnalban, így nagyon kipihent vagyok 😀

Nappal csak félórákat alszik már, még nem állt be a két alvása.

Segitségem nincs, ketten vagyunk a férjemmel, nagyik sajnos messze vannak.

2017. ápr. 14. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
3 gyerek,5,3 évesek es egy 5 honapos.A nagyok nem alszanak mar nappal,a kicsi is kb 1.5-2 órát.Este nyolckor villanyoltas,negyed 9re alszanak kb. A kicsi ejfelkor ébred még egy szopira,ilyenkor teszem ki az agyunkbol es kb ekkor fekszunk le mi is aludni.legközelebb olyan 4kor ébred,akkor magamhoz veszem es általában 7kor kel az egész csalad.Segitsegunk nincs ugyan,de a férjem otthonrol dolgozik,igy maganak osztja be az idejét,igy jol meg tudjuk oldani az életét..napkozben csak akkor szoktam aludni,ha vmi miatt extra fáradt vagyok,de az altalaban betegseg idejen van,ha óránként kelek hozzajuk éjjel.Ha akarnek,beleferne tobb alvas is,de ennyi elég.
2017. ápr. 14. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Két hónapos a kisdiák.éjszaka egyszer kel fel enni.Napközben kb 4szer alszik az változó hogy mennyit(van hogy 2orat van hogy fél órát).néha szoktam lefeküdni aludni amikor ő is.inkább mindig valamit csinálok itthon mert van mit.
2017. ápr. 15. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!