Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tenyleg onzo vagyok, vagy ez...

Tenyleg onzo vagyok, vagy ez normalis meg? Miert nem vagyom ra?

Figyelt kérdés

23eves vagyok,ket szakmam 3nyelvvizsgam van,az egyetemet abbahagytam,mert szamomra tok hulyesegnek foloslegesnek es haszontalannak tartottam amit ott tanitottak nekem(bolcsesz kar) elkezdtem egy ujabb tanfolyamot,nemsokara be is fejezem.

Szoval,egyaltalan nem vagyom gyerekre,arra hogy anya legyek,hogy szuljek. A baratnoim (19,20,22, evesek) mindegyiknek van egy vagy ket gyerekuk,ja,es a lassan 21eves epp terhes es ha talalkozunk pl.egy kavera,es beszelgetunk mindig felhozzak nekem ezt a temat hogy "jajj mikor jon mar a baba nalatok,mikor akartok gyereket"stb.szovegekkel. Nemelyik hozza magaval a kolykot/kolykoket is neha,fol-le,ide-oda szaladgalnak stb.elviselhetetlen szamomra,csak nem teszem soha szova persze,de minnel elobb igyekszem lerazni oket. Semleges valaszt szoktam adni a "baba temaban",hogy pl.majd egyszer ide er"stb. De amugy meg marhara nem foglalkoztat a tema,mar csak ettol a szotol is hogy "baba,baboca,"kiraz a hideg. Idetlen nagyon szamomra. Szeretek magamra adni,szep dolgokat venni magamnak,tanulni,stb. Egyaltalan nem akarom magam ronkretenni egy szulessel,ugy erzem nem tudnek ekkora aldozatot hozni egy ujszulott,csecsemo miatt,lemondani a dolgaimrol stb. Na meg a fajdalom resze is szules,9honap gyotrides,nagy has,rosszulletek stb. Rossz ember vagyok emiatt szerintetek?

2017. ápr. 9. 22:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
96%

"En igenis jo baratno vagyok"

- buta libanak tartod oket

- a gyerekeiket kolykoknek hivod

- idegeneknek gyalazid oket

Nem dragam, te egy kib.szott rossz baratno vagy. Azok a csajok jobban jarnanak ha leepitenenek Teged.

2017. ápr. 10. 13:24
 22/22 anonim ***** válasza:
90%
Amig te mosásnak fozesnek takaritasnak es gyerekszulesnek hivod es nem gyerekvállalásnak vagy csaladalapitasnak stb addig ne is agyalj ezeken mert rosszul látod a dolgokat. Szerinted szornyu dolog ahogy kiveszem a soraidbol. Mintha egy kínról írnál. Pedig nagyon is szép dolog. Es majd remeljuk egyszer rajossz , es vedekezzetek nehogy aztan megis teherbe ess valahogy es utáld majd a gyereked a hulyeseged miatt!
2017. ápr. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!