A ti türelmetek is kevesebb mióta gyereketek van?
Mert az elsőé még csak nyolc hónapos.
Én is egyedül nevelem a 2,5 évesem, másokhoz is kevesebb a türelmem, pedig korábban valami zen erő élt bennem, semmi nem tudott felhúzni.
A barátaim, a családom, idegenek.. senkit nem tudok hosszabb időre elviselni, csak a gyerekem, de őt is nehezen. Rá megy el az összes toleranciám és idegszálam.
Állítólag, ha 5 éves lesz sokkal könnyebb lesz, most 3.
Így még a párkeresés sem megy, már az is zavar, ha valaki nem sziával vagy hellóval köszön, hanem jóreggelttel.
Én is türelmesebb vagyok a gyermekkel.
Es en is ugy vagyok vele hogy minden időm es energiám rá megy.
Munka gyerek mellett pl hétvégére sem tudok barátokat betáblázni mert fárasztanak.miota ők is szülők es gyerekekkel vagyunk csak ők a téma, nem birom ezt a formális vendégeskedést. Plusz gyerekes rokon is ilyen lett. Szinte mindig ott van a levegőben is a verseny hogy bezzeg az o gyereke már tud bukfencezni, holott az enyém joval hamarabb bukfencezett, de nem mondom inkabb, meg stb.de hasonlo a jatszoteres anyákkal
Legszivesebben csak a szűk családdal es munkatársakkal tudok kikapcsolodni. A gyerekemmel semmi bajom. Ugy látom ha normális az anyja akkor ő is az :)
Ugyesen bevonhato mindenbe, komolyan 2,5 evesen már rég volt benne is türelem, tolerancia, megértés, kompromisszumkészség, dackorszak ide vagy oda.
Nagyon ügyesek ertelmesek ennyi idősen csak a szulo vár el sokszor szamukra lehetetlent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!