Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is átmegy ezen a férjével?

Más is átmegy ezen a férjével?

Figyelt kérdés

2,5 éves a nagy lányom, 6 hónapos a kicsi..a nagy most kezdi átaludni az éjszakákat...a kicsi születése óta nem aludta át, legalább 4szer kel éjjelente (gondolom ez nem annyira ritka ugye??), általában hamar visszaalszik, de a férjem felébred rá, és nagyon kimerült, (főleg ha a nagyhoz még be is kell mennie mert netán ébred éjjel). Nyilván én is fáradt vagyok, de én megszoktam a 4-5 óra alvást...

a férjem elmondása szerint szédül, kimerült, nem tud teljesíteni, és mindenképp szeretne változtatni a helyzetet - nyilván én is csak nem tudom hogy, már az elválasztáson gondolkodom...sokat vitatkozunk, ő teljesen ki van fordulva magából, a kicsivel szinte alig foglalkozik, semmilyen kapcsolatuk sincs egyenlőre, noha rá is mosolyog, beszél hozzá, de koránt sem annyit mint a naggyal..ha felhozom hogy menjünk kettesbe valahova, azt mondja neki egyedül a hétvége áll rendelkezésre megcsinálni a ház körüli dolgokat meg pihenni, és ezért általában itthon maradunk, vagy családosan gyerekekkel csinálunk programot, ami ugye nem ugyanaz mintha kettesben mennénk...lassan úgy érzem mintha csak én akartam volna 2 gyereket, holott abszolút közös döntés volt...csak azt hittük ennyi idősen már rég egy szobába fogjuk tudni tenni őket, a férjem tud aludni az ágyában, és nem kel felkelnie a sírásra, de sajna nem így történt...dadát akar felvenni 3 hónapra, de én nem tudom az mit segítene a helyzeten, hiszen éjjelre ő se maradna itt, max nekem lenne segítség, de nekem meg nem az, mert engem a hideg kiráz attól hogy egy idegent kerülgessek és más nevelje a babámat...és őszintén nem is nekem lenne szerintem szükségem pihenésre, hiszen én már megszoktam a 4-5 óra alvást, kiegyensúlyozott vagyok...

a férjem eljárhat két hetente a haverokkal, volt 10 napot külföldön a családja nélkül, tehát tényleg hagyom hogy tegye amit szeret...de pl tegnap is inkább elment a haverokkal, itthon ragadtam két lázas taknyos gyerekkel, mondván hogy neki ki kell mozdulnia mert belebetegszik ebbe a helyzetbe...

ne azt írjátok kérlek hogy váljak el...nálam ez nem opció, inkább az írjon aki átment ezen...hogy mi és mikor oldotta ezt meg..

2017. ápr. 8. 11:23
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
73%
Azt mondjak sosem keso.. de neked lassan keso lesz a sarkadra allni. Te is menj el neha es nehogy mar ott hagyjon 2 beteg gyerekkel es sorozzon onfeledten. Ez nem jut el az eszemig. Felnott ferfi( elvileg) es ezt ketten vállaltátok! Az h nem bírja nem kifogás .. sorozni van ereje elmenni a haverokkal de hozzad semmi?.. hat nekem ez sok lenne ahhoz kepest h a mi kapcsolatunk h mukodik.
2017. ápr. 8. 16:45
 42/51 anonim ***** válasza:
77%

1 vagyok.

Nem olvastam végig a kommenteket. Én a saját példamat irtam le neked hogy nálunk volt ez a gond meg az is hogy nem foglalkozik a gyerekekkel főleg a kicsivel. Aki most 13 hónapos a nagy meg 3 éves egyébként.

Én meg mindig azt mondon neked hogy nyisd ki a szád ha nem ert a szep szóból. Nalunk se értett amúgy. Drasztikus lépés kell.

Fogd meg magad te is és menj el ugy ahogy ő. Ha meg megkérdezi hova mész mond hogy hat el kicsit kikapcsolok én is mint te...

Az meg hogy huzza a száját és beszól hogy de miért sir a gyerek fel es hogy a kolegáinak nem igy van azzal is gyorsan allitsd le.

Ilyenkor mond azt hogy lexarod a kolégáit a mi gyerekünk ilyen es pont. egyébként az én fiam 13 hónapason 3x kel ejjel enni magas c ráadasul..... Attól meg biztos a guta ütné meg a férjed.

Sajnos lehet jó párszor össze kell veszni ezen és ott kell hagyni hogy leessen neki a tantusz. Vannak ilyen lassú felfogású lexarom stilúsu férfiak.

A te férjed is ilyen. Sőt én még ki is csösznék vele és hagynám a gyereket sirni már csak azért is hogy érezze nem ő diktál és igenis megvárnám meg átjön hogy megkérdezze miért nem vagy képes már elhallgatatni a gyereket és azt mondanám neki ja mert a te gyereked is kb csak szólok és nem halsz meg ha 1x felkelsz hozzá.

Amúgy ilyeneket kene csinálnod mar csak azért is mert a férjed azt hiszi ő a kiskirály te pedig a cseléd anya es lerii rola hogy felsőbbrendűnek érzi magát....

Mondom neked en ebben a cipőben voltam mindig azt kell adni amit kapsz. ugyan azt viszza... ha a szep szí nem segit. Nalunk bevált. 😊

Azóta segit sőt még fel is kelt a kicsihez nem is 1x. Csak elkellett ernem komolyan vegyen és ne kényelmesedjen el mert ő a munkás ember.....

2017. ápr. 8. 18:07
 43/51 anonim ***** válasza:
58%
így ahogy az utolsó mondja...bár a kérdező csak mentegeti a férjét,akkor nem értem miért írta ki a kérdést...akkor szokja meg,és nézze el neki.
2017. ápr. 8. 18:11
 44/51 anonim ***** válasza:
16%

Szegény gyerekek. Csak őket sajnálom, a kérdezőt egy fél percig sem. Számára nincs jó válasz. Úgy védi apukát, mintha vasvillával akarnánk elvenni.

Evből szép családi idill sosem lesz, ezután jön még csak a java, nem jó értelemben.

2017. ápr. 8. 18:20
 45/51 A kérdező kommentje:
1-es, köszi, megpróbálom. Utolsónak no comment.
2017. ápr. 8. 18:27
 46/51 A kérdező kommentje:
43: a kérdés nem úgy szólt, hogy milyen módszerekkel bírjam rá a férjem, hogy felkeljen a gyerekekhez (mivel felkel) vagy hogy eljárhassak időnként én is (mivel eljárhatnék) vagy hogy megértse hogy egy rinyagép (mivel tisztában van vele) hanem hogy kinél MEDDIG TARTOTT EZ AZ ÁLLAPOT ÉS MI OLDOTTA MEG. Aki felfogta és erre válaszolt (mint pl az 1-es) annak köszönöm a válaszát, aki kötekedni akar egy ajtóval mehet odébb.
2017. ápr. 8. 18:28
 47/51 anonim ***** válasza:
34%
Nyelj, jó sokat. Meg is érdemled.
2017. ápr. 8. 19:01
 48/51 anonim ***** válasza:
71%
Használjon füldugót.
2017. ápr. 8. 20:29
 49/51 anonim ***** válasza:
76%

En paromnak is nagy az alvas igenye.

Szerencsere o nem kel fel,mikor a pici sir.

De pl nalunk 8-9 hos koraig aludt ejjel mint a bunda.azota meg egyre rosszabbak voltak az ejszakaink.az elmult 4 honapban gyakran en egesz ejjel ringattam,mert ahogy vizszintbe kerult felkelt.de sokszor volt olyan is,hogy hiaba vettem fel,orditott mintha nyuznam.

Volt olyan hetem,hogy ossze vissza 12 orat aludtam,es ezt mind nappal...nem kicsit voltam zombi.es van 2 sulisom is,akiket vinni,hozni kell,tanulni veluk,beszelgetni es egyebek.

Szerintem ha az en fiam lenne nalatok,a ferjed mar vilagga ment volna,pedig 1 eves elmult 😂😂😂

Nem tudom,hogy tudnatok megoldani.sok turelemmel egymas irant.de ezt meg kell beszelni.nem lehet elintezni egy vegyunk fel egy dadat beszolassal.

2017. ápr. 8. 21:50
 50/51 anonim ***** válasza:
76%

Minket elhagyott az exem mikor 6 honapos volt a pici, ugyhogy nincs sajat otletem, viszont a baratnom akinek van egy 18 es egy 6 honapos babaja , most rakta oket egy szobaba, es azota kevesebbet kelnek ejjel!

Ugyhogy erdemes kiprobalni. Ha nem valik be, meg mindig vissza lehet csinalni.

2017. ápr. 8. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!