Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Máté...

Mi a véleményetek a Máté névről, illetve szerintetek melyik név illene még mellé?

Figyelt kérdés
A kisfiúnkat mindenképpen Máténak akarom elnevezni, mivel az a kedvenc fiú nevem. A családnevünk Zárug. Hogy hangzik a Zárug Máté, illetve milyen nevet ajánlotok mellé? Én a Zárug Máté Ferenczen gondolkodom, Ferencz a nagytatám után így régiesen írva. Ez hogy hangzik? Van valami más tippetek, ami esetleg jobban csengene?

2017. ápr. 7. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Leventével jobban hangazan, mert az hosszabb 2. név (2-2-3 szótagos lenne vele a név, ami dallamosabb a 2-2-2-nél), illetve a L lágyabbá teszi a nevet.
2017. ápr. 7. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Add azt a nevet ami a szíved leghőbb vágya. Ti fogjátok őt a nevén hívni nem mi. Egyébként meg a vezetéknév se olyan lehetetlen, hogy ne illene hozzá. Nekem jobban tetszenek a rövid egyszerűbb nevek. A második névvel se lenne olyan hosszú, hogy sehova se fér ki egyben.
2017. ápr. 7. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ferencznek biztos hogy nem nevezhetedet, mert így leírva nem anyakönyvezhető. Szóval be kell nyújtanod egy kérvényt, amit vagy elfogadnak vagy nem. Vagy Ferencnek kell elnevezned. Amúgy szerintem rendben van a Zárug Máté Ferenc.
2017. ápr. 7. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Máté. Mi is ezt a nevet választottuk, ha fiú lesz. 😊 12+3 hkm
2017. ápr. 8. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Szép név.
2017. ápr. 8. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Zárug Máté Balázs
2017. ápr. 10. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Szép név a Máté,nálunk is listás név. Sok minden illik hozzá, de a Ferenc nem,Ferenczként meg tényleg nem lehet adni,hacsak nem anyakönyveztetitek.Én valami modernebbet adnék hozzá,

pl:

Zárug Máté Zsombor

Zárug Máté Botond

Zárug Máté Dominik

Zárug Máté Marcell

Zárug Máté Noel

Zárug Máté Bálint

Zárug Máté Benjámin

Zárug Máté Adrián

Zárug Máté Áron

Zárug Máté Ármin

Zárug Máté Olivér

Zárug Máté Lóránt

Zárug Máté Soma

Zárug Máté Dávid

2017. ápr. 10. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!