Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot szokás venni...

Milyen ajándékot szokás venni keresztelöre? Én leszek a keresztanya.

Figyelt kérdés
(Fülbevalòt nem szeretnènek a szülök)ès kb milyen èrtèkben illik venni az ajàndèkot?
2017. ápr. 4. 22:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk arany ékszer a szokás, mert az örök emlék. Egy pihenőszék nem, az jó szülinapra. De attól aki ilyet kap, biztos örül neki, ahány ház annyi szokás! A lányaim a keresztanyjuktól fülbevalót kaptak, nem a legkosebb méretet, hanem ami kb 8-10 éves koruktól lesz jó. A keresztapjuktól nyakláncot medállal. (Az adományt a templomnak mi fizettük, szerintem nem a keresztszülők dolga.)
2017. ápr. 5. 21:36
 32/35 anonim ***** válasza:
75%
nálunk is az aranyékszer a szokás, kislányomnak most volt, kapott 2 pár arany fülit, egyik most jó neki, másik kb iskolás korára, mikor ezt kinövi, kapott ezüst füli+medál szettet, és egy aranyláncot medállal.
2017. ápr. 6. 01:10
 33/35 anonim ***** válasza:
58%

De minek kell az egyház adó mellet még adományt fizetni az egyháznak? Pénzel nem lehet isten szeretetét meg venni.

Akkor tényleg valami arany nyaklánc medállal lenne jó.

2017. ápr. 6. 08:00
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

nem sajnálnám bedobni, de mikor az első kérdés az volt az öregasszonytól, mikor bementem a keresztelő miatt, hogy az egyházadót befizettem-e (amit megjegyzek, minden évben befizetek, SZEPTEMBERBEN szedik), mert ha még nem, fizessem most be az ideit (érted, szeptemberben szedik, de már most fizessem be...), akkor egy kicsit felfordult a gyomrom...

(nem én írtam ezzel kapcsolatosan, csak van véleményem a dologról)

2017. ápr. 6. 09:34
 35/35 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kèrdèst, hogy milyen ajàndèkot vegyek a keresztlànyomnak..erre ( tisztelet a kivètelnek) jönnek a vallàsos okostojàsok, hogy az egyhàznak kell adonyànyozni..hogy jön ez az èn kèrdèsemhez?? Ti vallàsosok elvàrjàtok hogy az adon kivül mèg adonyànyozzunk is?? Ugyan mièrt??? Mikor pl ùtlevelet csinàltatsz akkor is adomànyozol? Vagy adsz az ovodàknak, korhàzaknak is?? Erre azèrt kivàncsi lennèk!!!

Az ajàndèk ötleteket köszi! 😉

2017. ápr. 6. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!