Milyen ajándékot szokás venni keresztelöre? Én leszek a keresztanya.
"most komolyan ki ad ajàndèkba bibliàt? Azzal mit tud csinàlni valaki akit nem èrdekel a vallàs...."
Akit nem érdekel a vallás, az mi a tökömnek kereszteli meg a gyerekét, illetve minek vállalja el a keresztszülőséget. Ugyanis ez a vallásról szól. A keresztszülőnek is az a feladata, hogy a vallásos nevelést segítse, ha tetszik ha nem. Nem vallásosnak a névadó való. Ja hogy jobban lehet díszes templomi képpel közösségi oldalakon majomkodni ? Szánalmas minden nem vallásos keresztelős ember. A pap is, hogy ezt megengedi. Most komolyan, mi értelme van keresztelni nem vallásost ? Szégyellje magát az egész képmutató bagázs.
Jahj utolsó maradj már. Ez olyan maradi. Manapság mindenki máshogy éli meg a vallását. Én sem mondom magamnak hű katolikusnak, mert nem. Sőt életemben megtudom számolni egy kezemen hányszor voltam misén. Nekem aztán ne prédikáljon senki. Főleg, h manapság minden 2.papp lop, csal, hazudik vagy pedofil. A hívők nagyrészének meg valami baj van a buksiukkal főleg azokra gondolok akik ráerőltetik a vallást és iszonyatosan rányomulnak az emberre.
Mégis volt templomi esküvőnk sőt ha megszületik a pici akkor meg is lesz keresztelve. Mert így helyes. De azt ne várják el senkitől, h prédikáljon a vallásról mondván, h térjen meg a másik és terjessze az igét. Mert ez bizony elmebaj. Mindenki úgy élje meg és érezze át a vallását ahogy jónak érzi. Ja és képzeld 6éve nincs fcebookom és soha nem is lesz.
Kedves kérdező! Érdemes lenne venni egy etetőszéket amit később átalakítható kisszékké és kisasztalá.
Kozepso lanyom kapott gyermekbibliat a keresztelore, igaz, nem babakoraban kereszteltuk a legnagyobbal ellentetben. A legnagyobb olyan dolgokat kapott, amik babakor utan kikerultek az eletebol... Jatek, ruha stb.
A Biblia? Fent a polcan, mellesleg elsoaldozas elott is tanult belole. Erteke van. Orok emlek.
De ha mar ilyen a felfogasod, hogy vallassal kapcsolatban semmit, akkor nevvel himzett takaro, torta, plusz adomany a templomnak. Kb. osszesen 20.000 Ft.
Köszi a vàlaszokat ès jò ötleteket!! 😊
Föleg neked 18-as 😉 nekem is ez a vèlemènyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!